Hotel InterContinental Thalasso Resort & Spa Bora Bora

  Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora

Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa

    Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • soukromá pláž i ostrůvek
  • luxusní lázně a wellness Deep Ocean Spa
  • výhledy na Bora Bora
  • pro velmi náročné klienty
Letovisko

ostrov Bora Bora

Umístění

Hotel se nachází na ostrůvku Motu Piti Aau, odletiště Motu Mute vzdálen 20 minut plavby lodí. Hotel je jedním z nejlepších na ostrově.Další prvenství představuje využití vody jako přírodního zdroje, hotel jako první na světě používá pro chod klimatizace mořskou vodu z hloubky 760 m.

Pláž

Bělostné pláže lemují pobřeží ostrova a lákají k odpočinku, procházkám i aktivně strávenému času.Nad tyrkysovou lagunou se táhnou vily napojené na dřevěná mola, a tak si dokonale užijete kouzelný podmořský svět.

Hotel

Venkovní bazén, lázně Deep Ocean Spa, které nabízejí hydroterapie, kosmetické procedury, nadvodní bungalovy s prosklenými podlahami, abyste mohli obdivovat podmořský život, zatímco budete hýčkáni ať už jako jednotlivec nebo v páru. K dispozici je volný prostor s výhledem na oceán, venkovní jacuzzi, parní lázně a sprchy, fitness místnost, salonek a butik.

Pokoje

Soukromí a luxus… Odpočiňte si ve své vile s výhledem na lagunu. Všechny nadvodní vily disponují speciální terasou se stinnými prostory, lehátky a soukromým pontonem pro opalování se v prostředí nedotčených vod laguny. Jsou vybaveny: business centrum, služby komorníka, kabelovou TV, DVD přehrávač, elektrické a elektrické konvertory, telefon, WorldLink, bezdrátový telefon, vysokorychlostní bezdrátový internet, mini-bar, zařízení k přípravě čaje a kávy, klimatizaci, žehličku a žehlicí prkno, fén, pracovní stůl a župany.
Overwater Villa s bazénem: Z vily (65 m2 + 60 m2 terasa) je krásný výhled na pláž a mají soukromý venkovní bazén. K němu přiléhá terasa s lehátky přímým vstupem do laguny. Vnitřní prostor je zařízen moderně a luxusně, chytře kombinuje současný styl s tradičními polynéskými prvky. V každé vile je velký obývací pokoj s proskleným konferenčním stolkem, který otevírá přímý průhled na vodní hladinu. V koupelně naleznete sprchu i vanu a ložnice poskytuje nadstandardní pohodlí s velkou manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky.

Stravování

Restaurace Reef se nese ve stylu jemné gurmánské kuchyně. Restaurace Sands je ztělesněním ostrovního života a nachází se na svěžím úseku bílé pláže. Dopřejte si lehký oběd.
Le Corail Restaurant disponuje unikátním panoramatickým výhledem. Otevřeno je pouze v čase večeří a místní lahodnou kuchyni doplňuje kvalitní vinný sklípek.
Moderní bar Bubble se třemi salonky poskytuje výhled na pláž, bazén a lagunu.

Rekreace

V hotelu je k dispozici moderní fitness centrum, tenisové kurty či si můžete vyzkoušet aerobik. Nové a luxusní potápěčské centrum Top Dive Bora Bora nabízí komfortní služby a můžete i šnorchlovat ve zdejšch vodách plných korálů.Vyzkoušet si můžete i krmení žraloků, lety helikoptérou a výlety ponorkou.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě s přestupem včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu (přelet nebo lodní přejezd dle ostrova)
  • počet nocí dle výběu
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
  • služby anglicky/francouzsky mluvícího zástupce zahraničního partnera
  • virtuální český delegát
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa *****
Lokalita dle pořadatele: Francouzská Polynésie, Bora Bora
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

InterContinental Thalasso Resort & Spa Bora Bora *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 260
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací

Nezávazná objednávka

Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa
    Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora

Cena
294 289 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 260

Zájezd

dospělá osoba
0
294 289 Kč
1. dítě 10-18 let
0
294 289 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
8 879 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
3 204 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 956 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 12 dní
0
1 Kč