Hotel Irida Studios

  Řecko, Skopelos, Stafilos

Penzion Irida

    Řecko, Skopelos, Stafilos
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Penzion Irida se nachází na klidném místě 350 m od pláže Stafilos, na kterou navazuje páž Velanio, která je z části nudistická. Ubytování uspokojí i náročnější klienty. K penzionu patří i samostatně stojící domek s jedním studiem, který zaručuje intimitu a soukromí. Z celé budovy je výhled na moře. Vesnička Stafilos leží přibližně 4 km od hlavního města.

Přehled

penzion se nachází na klidném místě s výhledem na moře oblíbený penzion, který uspokojí požadavky i náročnějších klientů nabízí ubytování ve studiích, apartmánech a mezonetech

Stručná poloha

vzdálenost od písečno-oblázkové pláže 350 m, na pláži možnost posezení v rybí restauraci v pěším dosahu se nachází taverny a restaurace vzdálenost od letiště Skiathos 20 km + 60 min lodí

Poloha

Penzion Irida leží v klidném přímořském letovisku Stafilos, které je rozložené v příkré stráni nad mořem. Nechybí zde taverny a restaurace, typické svou řeckou atmosférou, pohostinností a vynikající kuchyní. Městská pláž je udržovaná písečno-oblázková. Z městečka na ní vedou schody. Poskytuje zázemí v podobě slunečníků a lehátek, nachází se zde i rybí restaurace. Pěšky přes malý skalnatý poloostrov se dostanete na vedlejší, mnohem klidnější pláž Velanio. Ve vzdálenosti do 300 m od ubytování se nacházejí 3 taverny, obchod je vzdálen cca 500 m, supermarket cca 1,5 km. Vzdálenost od letiště Skiathos je 20 km, následně 60 minut trajektem na ostrov.

Ubytování

Penzion Irida se nachází v městečku Stafilos, na klidném místě ve stráni a je z něj překrásný výhled na moře. Od pláže Stafilos je vzdálený přibližně 350 m. Studia pro 2-4 osoby apartmán pro 3-4 osoby a mezonety pro 2-4 osoby jsou vybaveny kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, balkónem či terasou, wi-fi připojením zdarma, TV a klimatizací zdarma. Ubytování uspokojí i náročnější klienty. K penzionu byl přistavěn samostatně stojící domek s jedním studiem, který zaručí naprosté soukromí. Z celé budovy se skýtá nádherný výhled na moře. Do hlavního města se dostanete pěšky nebo autobusovou dopravou, vzdálenost je cca 3 km.

Vybavení pokoje

Nabízíme ubytování v prostorných studiích pro 2-4 osoby, apartmánech pro 3-4 osoby a mezonetech pro 2-4 osoby, které jsou prostorné, stylové a vzdušné. Studia, apartmány i mezonety jsou vybaveny kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, balkónem či terasou, wi-fi připojením zdarma, TV a klimatizací zdarma. K penzionu byl přistavěn samostatně stojící domek s jedním studiem, který zajistí naprostý komfort soukromí. Z celé budovy je překrásný výhled na moře.

Studio pro 2 osoby

Vzdušná a prakticky vybavená studia pro 2 osoby jsou vybavena kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, balkónem či terasou, wi-fi připojením zdarma, TV a klimatizací zdarma. K penzionu byl přistavěn samostatně stojící domek s jedním studiem, který zajistí naprostý komfort soukromí. Z celé budovy je překrásný výhled na moře

Studio pro 2 osoby s možností dvou přistýlek

Vzdušná a prakticky vybavená studia až pro 4 osoby jsou vybavena kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, balkónem či terasou, wi-fi připojením zdarma, TV a klimatizací zdarma. K penzionu byl přistavěn samostatně stojící domek s jedním studiem, který zajistí naprostý komfort soukromí. Z celé budovy je překrásný výhled na moře.

Apartmán až pro 4 osoby

Prostorný apartmán až pro 4 osoby je vybaven kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, balkónem či terasou, wi-fi připojením zdarma, TV a klimatizací zdarma. Z celé budovy je překrásný výhled na moře.

Stravování

Ubytování je standardně nabízeno bez stravy. Možnost dokoupení stravování: večeře 460 Kč/noc, polopenze 670 Kč/noc. Vzhledem k výhodnosti platby v eurech doporučujeme objednat a zaplatit stravování až na místě pobytu.

Základní cena zahrnuje

ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Penzion Irida ***
Lokalita dle pořadatele: Skopelos, Stafilos
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Irida Studios **
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 614 458
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-irida-skopelos-recko-z2614458/1644369515/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Penzion Irida
    Řecko, Skopelos, Stafilos

Cena
15 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 614 458

Zájezd

osoba na pevném lůžku
0
15 990 Kč
dítě 2-12 let na pevném lůžku
0
15 990 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
1 500 Kč
příplatek za taxi na letiště do 30 km - osoba
0
800 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
6 050 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
660 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
408 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 12 dní
0
1 990 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč