Cavo Zoe Seaside Hotel (ex Iris Beach)

  Kypr, Protaras

3/5

Iris Beach Hotel

    Kypr, Larnaca, Protaras
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Iris Beach Hotel v Protaras nabízí 100 pokojů a v roce 2017 prošel renovací. Hotel je situován 1 km od písčité pláže. Nejbližší města jsou Larnaka (56) a Ayia Napa (9 km). Další města: Nicosia (94 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici společenská místnost, vstupní hala, klimatizace a 2 výtahy. Personál tohoto 4 podlažního hotelu mluví anglicky. Je k dispozici dětské hřiště. Prázdninovou mobilitu vám zjednoduší možnost pronájmu automobilů, motocyklů a kol. Hotel nabízí sladkovodní bazén bazén se začleněným dětským bazénkem. U bazénového baru nabízíme osvěžující drinky. Na pláži jsou za poplatek k dispozici slunečníky. Slunečníky jsou k dispozici zdarma u bazénu. Z hotelu je dostupné Patates & Moustakalis Park (500 km), St. Elias (4 km), Sculpture Park (6 km), Cape Greko National Park (2.9 km), disko (2.5 km), letiště PFO (179 km) a letiště LCA (67 km). Z hotelu se snadno dostanete ke autobusovým zastávkám, obchodům, turistické informace, supermarketům, k barům a restauracím a do středu města. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí službu probuzení, trezor, směnárnu, žehlení, služku a služby prádelny. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci. Večerní drinky si můžete vychutnat na baru u vstupní haly. All-inclusive: All-inclusive zahrnuje snacky, víno, místní alkohol, pivo, půlnoční snacky, dorty a moučníky, soft drinky a kávu a čaj.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami Visa, Euro/Master a American Express. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cavo Zoe Seaside Hotel (ex Iris Beach) ****
Typ pláže: kamenitá, písčitá
Vzdálenost od pláže: 180 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 075 226
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Protaras

3/ 5 1 recenzí

Viera květen 2018 Prehliadka hotela. pekný, čistý hotel, menší, dva bazény s lehátkami v cene... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-iris-beach-hotel-larnaca-kypr-z1075226/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací