Istanbul Royal Hotel

  Turecko, Istanbul

ISTANBUL ROYAL HOTEL

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Istanbul - Laleli
Hotel Istanbul Royal se nachází ve staré části Istanbulu Laleli v bezprostřední vzdálenosti od stanice metra a zastávky tramvaje Aksaray. Tramvajovou linkou se dále dostanete na náměstí Sultanahmet, k Egyptskému bazaru nebo do části Taksim se známou nákupnou třídou Istiklal Caddesi. Hotel leží v pěší vzdálenosti od velkého bazaru (tržiště). Nedaleko hotelu je stanice nově vybudované linky Marmaray, kterou se dopravíte na asijskou stranu Istanbulu, zde jsou rovněž velmi dobré možnosti nákupů, rovněž v samotném okolí hotelu je velké množství obchodů a restaurací. Doporučujeme navštívit i nákupní centrum Historia.

Vybavení Hotelu

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí a směnárnou, půjčovnu aut, restauraci (tradiční turecká kuchyně a mezinárodní kuchyně), 24 – hodinový bar, Wi-Fi připojení, konferenční místnost a prádelnu.

Vybavení pokoje

Ubytování je nabízeno ve standardních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, toaleta a fén), trezor, SAT/TV, telefon, klimatizace a Wi-Fi připojení. Možnost jedné přistýlky (u dvoulůžkových pokojů s přistýlkou se může snížit komfort ubytování).

Stravování

Snídaně jsou formou bufetu.

Poznámka
  • Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 307 583
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací