Hotel Jánošíkův Dvůr

  Slovensko, Střední Slovensko, Zázrivá

Jánošíkův dvůr: Pobyt 3 noci

    Slovensko, Malá Fatra, Oravská Magura, Střední Slovensko, Zázrivá
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Wellness resort Jánošíkův dvůr

Wellness resort Jánošíkův dvůr leží v obci Zázrivá pod hřebeny Malého a Velkého Rozsutce v kouzelném prostředí národního parku Malá Fatra. Hned vedle Zázrivé se nachází Janošíkovo rodiště – malebné městečko Terchová. Resort nabízí útulné ubytování v dobových dřevěnicích vystavěných v duchu slovenské lidové architektury souznící s okolní přírodou, stylovou restauraci, Adventure a skvělé výchozí místo pro prozkoumání malebného okolí pěšky nebo na kolech.

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat v pokojích kategorie standard a deluxe. Pokoje Standard se nacházejí ve vyšších patrech a mají 18-27 m2. Jedná se o dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, podlahové topení, sprchový kout, konferenční stolek, kabelovou TV a WI-FI připojení k internetu. 

Pokoje Deluxe mají 18-30 m2,  jedná se o dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje a rodinné apartmá. Každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, podlahové vytápění, sprchový kout nebo vanu, konferenční stolek, kabelovou TV a WI-FI připojení k internetu.

Na pokojích jsou k dispozici ručník, osuška, župan a hotelová kosmetika (šampon, mýdlo).

Restaurace

Stravování je poskytováno ve stylové restauraci nabízející výborné speciality slovenské kuchyně. Restaurace je vyhlášená nejlepšími haluškami v okolí. Dřevěné sochy a různé dobové předměty zobrazují život nejslavnějšího slovenského zbojníka Juraje Jánošíka. V létě je hostům k dispozici venkovní terasa. V ceně pobytu je snídaně, je možné si objednat polopenzi nebo plnou penzi. 

Hotelové vybavení a služby

Milovníky relaxace a jistě potěší Wellness centrum, které disponuje 5 saunami, 2 ochlazovacími bazény, 3 relaxačními vířivými vanami, relaxačními místnostmi s krbem nebo s výhledem na hory v okolí Malého Rozsutce a privátním wellness. Návštěvníkům je k dispozici snack bar a venkovní terasa. Pro ty, kteří se rádi nechají hýčkat, navíc nabízíme masáže a pivní a bylinkové koupele. Atmosféru dokonalého požitku dotváří vůně éterických olejů a relaxační hudba.

Součástí resortu je Adventure golf, který je vyhledávaný jako zábava pro celou rodinu a přátele. 

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat na jednom z parkovišť situovaných vedle resortu.

Zvířata

Vaši domácí mazlíčci jsou zde vítáni. Za ubytování se zvířetem se účtuje poplatek cca 5 EUR/noc (platba na místě).

Okolí

V obci Zázrivá se nachází záchranná stanice pro indisponované živočichy. V Terchové najdete 30 metrovou rozhlédnu, lanový park Terchová, oblíbené stezky – Janošíkové diery s vodopády a žebříky, lanovku na horu Chleb, značené stezky na Velký Krivaň, Štefanovou a Malý a Velký Rozsutec nebo amfiteátr, kde se pořádají populární Janošíkové slavnosti. Milovníci vodních sportů mohou navštívit relaxační centrum Terchovec v Terchové, sjet si řeku Oravu na raftech v obci Párnica nebo vorech v Oravském Podzámčí nebo navštívit aquapark v Dolném Kubíně nebo v Bešeňové.  Za návštěvu určitě stojí okolní hrady a zámky včetně hradu Strečno, Oravského hradu nebo Budatinského zámku.

Destinace

Pokud jste byli okouzleni krajinou ve filmech Želary, Jánošík nebo Tisícročná včela, musíte rozhodně navštívit obec Zázrivou, v níž se uvedené filmy natáčely. Leží v údolí řeky Oravy a její dominantou je známý Velký a Malý Rozsutec. Kromě již zmíněné překrásné přírody plné luk, pasek, ale i horských srázů, vodopádů a jezírek, lesů bukových, smrkových a kosodřeviny zde můžete narazit na opravdovou salaš s ovečkami, kde můžete uvidět pravé zpracovávání ovčího sýra. A právě tato tradice se zde stále dědí z pokolení na pokolení a dodnes zde můžete ochutnat žinčicu, oštiepok a další sýry, kterými je tato obec známá po celém Slovensku.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x snídaně, 3x 2 hodinový vstup do wellness, Wi-Fi, po dobu pobytu zapůjčení županu, parkování

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Jánošíkův dvůr: Pobyt 3 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Malá Fatra, Zázrivá

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 699 020
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

Jánošíkův dvůr: Pobyt 3 noci
    Slovensko, Malá Fatra, Oravská Magura, Střední Slovensko, Zázrivá

Cena
4 890 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 699 020

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
4 890 Kč
příplatek za přistýlku
0
1 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč