Hotel Jimbaran Bay Beach Resort & Spa

  Indonésie, Bali, Jimbaran

Jimbaran Bay Beach Resort

    Indonésie, Bali, Jimbaran
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Resort v pěší vzdálenosti vyhlášených restaurací s nabídkou plodů moře

Poloha

Lokace: luxusní resort Jimbaran Bay Beach, otevřený v roce 2016, se nachází jen pár kroků od oceánu v zátoce Jimbaran, jež se rozkládá na jihu ostrova Bali mezi letištěm Ngurah Rai (Denpasar) a poloostrovem Bukit a nabízí nádherné pohledy na západ slunce. Pláž: ve vzdálenosti cca 70 m od hotelu je 3 km dlouhá pláž Kedongan Beach.

Stravování

snídaně (poskytována formou bufetu) či polopenze, popř. za příplatek lze dokoupit plnou penzi

Ubytování

v resortu lze nalézt klimatizované pokoje a suity, které jsou pojmenovány po balijských tancích; naši klienti jsou ubytováni v prostorných pokojích Panyembrahma, které mají balkon, moderní design, bezplatné Wi‑Fi připojení k internetu, dále k jejich vybavení patří pohodlné postele, satelitní televize s plochou obrazovkou, telefon s přímou volbou, příslušenství pro přípravu kávy a čaje, vysoušeč vlasů

Vybavení

Zařízení hotelu: hostům jsou k dispozici dvě restaurace, vinárna, střešní bar ve stylu art deco s panoramatickým výhledem na zátoku, hostinská místnost (pro dřívější check-in či pozdější check‑out), taneční sál; k odpočinku lze využít bazén s barem a sluneční terasou. Aktivity a zábava: při svém pobytu si můžete zacvičit v hotelovém fitness, čerpat energii ve wellness centru s nabídkou tradičních i moderních procedur a rituálů, určených k uklidnění mysli, těla i duše, zmírnění únavy a probuzení smyslů; bezplatně si můžete půjčit bicykl a prozkoumávat okolí resortu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Jimbaran Bay Beach Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 40 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 689 985
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-jimbaran-bay-beach-resort-bali-indonesie-z1689985/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací