Hotel JUFA Grundlsee

  Rakousko, Štýrsko, Gössl

JUFA Grundlsee

    Rakousko, Rakouská jezera, Solná komora, Štýrsko, Tauplitz, Gössl, Grundlsee, Loser / Altaussee
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Úžasná poloha přímo u jezera Grundlsee, kde je základem příjemná atmosféra a pohodlí.

Poloha hotelu

okres Gössl, klidná lokalita přímo na břehu jezera Grundlsee.

Pro děti

dětská herna, dětská postýlka na vyžádání.

Snídaně

široká nabídka pečiva, domácí marmeláda, vejce, mléčné výrobky, cereálie a mnoho dalšího

Stravování

polopenze

Ubytování

2lůžkové a rodinné pokoje většinou s manželskou postelí a palandami/rozkládací pohovkou, všechny pokoje mají sprchový kout/WC, fén, WiFi připojení, TV, trezor. Některé pokoje s terasou. Bezbariérové pokoje na vyžádání.

Večeře

hosté si mohou vybrat mezi tradiční regionální a vegetariánskou kuchyní (servírováno formou bufetu), bufet dále obsahuje saláty, čerstvé ovoce a také sladká jídla a koláče

Vybavení hotelu

32 nekuřáckých pokojů s rustikální atmosférou, výtah, hala, zimní zahrada, sauna a odpočinková místnost, kavárna, seminární místnosti, úschovna lyží, sušárna, parkoviště k dispozici (závisí na obsazenosti hotelu).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

JUFA Grundlsee ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 247 978
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-jufa-grundlsee-rakouska-jezera-rakousko-z1247978/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací