Jufa Hotel Pyhrn-Priel

Rakousko, Horní Rakousko, Spital am Pyhrn

JUFA Hotel Pyhrn/Priel

  Rakousko, Hinterstoder / Wurzeralm, Horní Rakousko, Spital am Pyhrn
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Tento moderní nový hotel se nachází v bdově bývalého kláštera a byl dokončen teprve v roce 2015. Hotel se nachází v centru města Spital am Pyhrn, v regionu mezi hory Tote Gebirge a Sengsengebirge a v blízkosti národního parku Kalkalpen. V zimě si můžete vychutnat mnoho slunečných dnů v destinaci Spital am Pyhrn, Wurzeralm (5 km) nebo Hinterstoder (24 km). Do lyžařských oblastí se dostanete regionálním skibusem.

Vybavení

V penzionu naleznete kavárnu, barokní sál, jídelnu, sušárnu a lyžárnu. Dále je zde dětská herna, víceúčelové místnosti na školení a semináře a zahrada. Relaxovat můžete v sauně a wellness areálu. Před penzionem parkoviště pro auta a autobusy zdarma. WiFi k dispozici.

Ubytování

V penzionu se nachází 44 moderně vybavených pokojů. které jsou vybaveny koupelnou se sprchou / WC a TV.

Stravování

Snídaně nebo za příplatek polopenze

V CENĚ UBYTOVÁNÍ JE ZAHRNUTÁ SLEVOVÁ KARTA PYHRN-PRIEL AKTIVCARD

Vychutnejte si dovolenou za méně peněz – karta Pyhrn-Priel AktivCard to udělá možné! S ní dostanete totiž dobrých 40 služeb zdarma a 20 bonusových služeb – ode dne příjezdu do dne odjezdu! Jak přenocujete v jednom ze 180 partnerských podniků, tak můžete vychutnávat bez hranic…

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Jufa Hotel Pyhrn-Priel

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 490
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací