Kafkas Hotel Istanbul

  Turecko, Istanbul

Kafkas hotel Istanbul

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Příjemný, základně vybavený hotel za výbornou cenu leží v centru města Istanbul, jen několik minut od paláce Topkapi, Hagia Sophia, modré mešity a dalších památek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, snídaňová restaurace, klimatizace a room service fungující 24 hodin denně, prádelna, žehlení, čistírna, směnárna, úschovna zavazadel, výtah, půjčovna aut, obchod se suvenýry.

Ubytování: Pokoje jsou útulné, vybavené klimatizací, koupelnou, telefonem s přímou volbou, trezorem, TV/SAT, Wi-Fi připojením, minibarem, fénem, setem na přípravu kávy a čaje, toaletními potřebami.

Stravování: Stravování je zajištěno formou bufetové snídaně. Za příplatek je možno zajistit polopenzi.

Sport a zábava: Tepající centrum Istanbulu se nachází jen kousek od hotelu. Nabízí množství nákupních a zábavních možností, poznávání kultury a historie, obdivování úžasných památek.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Istanbul.

Poslední den: let na trase Istanbul - Praha nebo Vídeň. Odlety do Istanbulu - možno každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kafkas Hotel Istanbul ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 662 097
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací