Kamari Plus Hotel

  Řecko, Rhodos, Lardos

4/5

Hotel KAMARI PLUS

  Řecko, Rhodos, Lardos, Rhodos východ
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Hotel KAMARI PLUS
ŘECKO - RHODOS - LARDOS
Poloha: Příjemný hotelový komplex dvoupatrové hlavní budovy a patrových bungalovů, rozmístěných v rozlehlé zahradě plné zeleně s kapacitou 130 pokojů, se nachází v jižní části ostrova v turistickém letovisku Lardos cca 5 km od starobylého městečka Lindos a 61 km od letiště. Centrum letoviska s obchody, tavernami a bary je vzdáleno cca 10 - 15 minut chůze. Do hlavního města ostrova i dalších turistických center se snadno dostanete místní dopravou (autobusová zastávka se nachází poblíž hotelu).
Vybavení: Prostorná vstupní hala s recepcí, WiFi připojení ve veřejných prostorách zdarma, lobby bar, směnárna, obchod se suvenýry, klimatizovaná restaurace, bazénový bar, 3 venkovní bazény (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště. Zdarma: plážový volejbal, plážový fotbal, animační programy, parkoviště. Za poplatek: doktor na telefonu, fax, sejf na recepci, půjčovna aut, billiard, fax, supermarket/obchod se suvenýry, internetový koutek.
Pokoje: Prostorné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, miniledničkou, sejfem (zdarma), Wi-Fi připojením (zdarma), koupelnou se sprchou nebo vanou, WC a fénem, balkonem nebo terasou. Dětská postýlka zdarma.
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.00-9.30), obědy (12.30-14.00) a večeře (19.00-21.00) formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu dne - snacky (11.00-12.30), odpolední káva, čaj, zákusky a zmrzlina (14.30-17.30), neomezenou konzumaci místních alkoholických i nealkoholických nápojů (10.00-23.00). Za poplatek nápoje po 23.00, frappé a espresso, lahvové a plechovkové nápoje.
Pláž: Písčitá pláž s drobnými oblázky, oceněná Modrou vlajkou za čistotu moře a pláže, se nachází přímo před hotelem. Plážový bar, lehátka a slunečníky na pláži zdarma, plážové osušky na vratnou zálohu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kamari Plus Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 043 286
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 33 recenzí

J červen 2023 ‼️zloději a krádeže v Kamari beach - Santorini. ‼️‼️‼️Druhy den ukradené hodinky z pokoje. Co jsem slyšel nebyl jsem jediný!!! Policie ani manazer hotelu nic neřeší! Katastrofa. ... celá recenze

Jitka říjen 2019 Kamari Beach. Cena odpovídá kvalitě,na hlavní budově hotelu se podepsal zub času,apartmány ve kterém jsme byly ubytované jsou velmi pěkné,modern... celá recenze

Elena říjen 2019 Super dovolená.. Dovolená byla výborná. Je to hotel "na konci světa", tudíž ideální pro páry, starší. Pro mladé asi nuda. Nelze nic vytknout, jen p... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-kamari-plus-rhodos-recko-z2043286/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací