Kassapa Lions Rock Hotel

  Srí Lanka, Matale, Digampathaha

KASSAPA LIONS ROCK

    Srí Lanka, Matale, Digampathaha
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd. Vydejte se s námi na tento tropický ostrov v Indickém oceánu do letoviska Sigiriya, které se pyšní svými uchvatnými plážemi a nadstatndartními turistickými službami. Užijte si sluníčka, překrásného moře a místní atmosféru.
PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V HOTELU KASSAPA LIONS ROCK 3* !!!

Popis lokace

SIGIRIYA:

Popis ubytování

KASSAPA LIONS ROCK 3***:
Hotel Kassapa Lions Rock se nachází ve vesnici „Digampathaha“. Kassapa Lions Rock Resort je vzdálený 20 minut jízdy od Dambully, kde se nachází jeskynní chrám zapsaný na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Tento hotel disponuje 31 pokoji, které jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, minibarem, telefonem, příslušenstvím na žehlení prádla, CD/DVD přehrávačem a vlastním sociální zařízením s vysoušečem vlasů. Hotel disponuje také restaurací servírující pokrmy srílanská, čínské, indické a evropské kuchyně. Hotel dále disponuje barem „Sakya“, kde si hosté mohou vychutnat koktejly s výhledem na skály „Sigiriya“ a „Pidurangala“. Hotel nabízí svým hostům Spa centrum „Ayurweda“, kde jsou k dispozici různé relaxační procedury. Dále hotel disponuje plaveckým bazénem. Některé služby v tomto hotelu mohou být zpoplatněny.

Strava

Kuchyně na Sri Lance nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly se Srí Lankou co do činění. Byli to Arabové, Indové, Holanďani či Angličané. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

Program

1. DEN
Odlet z České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
2. DEN (LETIŠTĚ/SIGIRIYA)
Po příletu se setkáte s anglicky hovořícím průvodcem, následuje transfer do hotelu HOTEL SIGIRIYA 3***
Volný program
3. DEN - předposlední DEN - (SIGIRIYA)
Volný program
Možnost fakultativních výletů
Poslední DEN
Volný program
Odjezd na letiště
Přílet do České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kassapa Lions Rock Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 043 224
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kassapa-lions-rock-matale-sri-lanka-z2043224/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací