Hotel Kavouris Studios

  Řecko, Skopelos, Glyfoneri

3/5

Penzion Kavouris

    Řecko, Skopelos, Glyfoneri
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Penzion Kavouris se nachází na klidném místě v kopci přibližně 150 m od písčito-oblázkové pláže Gllifoneri, ve stejnojmenné vesničce Glifoneri. Toto přímořské středisko leží přibližně 150 m od penzionu a 800 m od hlavního města Skopelos. V blízkosti pláže naleznete dvě romantické restaurace s překrásným výhledem na moře. Penzion Kavouris nabízí ubytování ve studiích a mezonetech s překrásným výhledem na moře a na východ slunce. V areálu penzionu můžete využít posezení pod pergolou obrostlou ibišky, popřípadě gril, který je Vám plně k dispozici. Penzion má vlastní bazén se slunečníky a lehátky zdarma.

Přehled

penzion se nachází na klidném místě v kopci, s překrásným výhledem na moře a na východ slunce oblíbené ubytování, vhodné pro rodiny s dětmi i pro klienty, kteří od své dovolené požadují především klid a odpočinek v překrásné přírodě penzion nabízí ubytování v prostorných studiích

Stručná poloha

vzdálenost od písčito-oblázkové pláže 150 m v blízkosti pláže restaurace s výhledem na moře obchod s potravinami na okraji města Skopelos cca 800 m hlavní město Skopelos leží přibližně 800 m, zde najdete množství taveren, kaváren, barů, obchodů, ale i kapliček, klášterů a úzkých uliček se zbytky hradeb původního městského opevnění vzdálenost od letiště Skiathos 20 km + 60 min lodí

Poloha

Penzion Kavouris je umístěn v klidnější vesničce Glifoneri, se stejnojmennou písčito-oblázkovou pláží. Ta se nachází přibližně 150 m od penzionu Kavouris a cca 800 m od hlavního města Skopelos. V blízkosti pláže najdete dvě romantické restaurace s překrásným výhledem na moře. První obchod s potravinami se nachází na okraji města Skopelos, přibližně 800 m od penzionu. Vše ostatní, co potřebujete k prožití své dovolené, naleznete v hlavním městě, které svým vzhledem připomíná amfiteátr. Stojí ve svahu chráněné zátoky a malebné domky namáčknuté jeden na druhý, poskytují vskutku malebné pohledy. Najdete zde spoustu kapliček, klášterů, zbytky hradeb původního městského opevnění. Úzké uličky a malebná zákoutí Vám poskytnou prostředí pro příjemné procházky, nabídnou Vám mnoho taveren, barů a restaurací, kde můžete posedět a ochutnat vynikající řeckou kuchyni. Nenaleznete zde však ruch ani masovou zábavu, nepotkáte hlučící davy, ale spíš dvojice, které si vychutnávají klidnou a pohodovou atmosféru jednoho z mála řeckých ostrovů, který si zachoval svůj typický charakter nezasažený masivním cestovním ruchem. Na Skopelosu najdete mnoho pláží, kde naleznete půjčovny člunů nebo můžete navštívit bezpočet taveren a barů. Je zde ale i mnoho míst, která jsou ukrytá daleko od ostatních a skýtají soukromí a klid.

Ubytování

Penzion Kavouris leží nedaleko hlavního města Skopelos v zátoce Glyfoneri, 150 m od moře v klidném místě na kopci. Přímo nad pláží stojí 3 domy s červenými stříškami a úžasným výhledem na moře a do širokého okolí. Pokoje jsou funkčně zařízené a velmi vzdušné, všechny jsou orientovány směrem k moři. Penzion má vlastní bazén se slunečníky a lehátky zdarma. Studia pro 2-3 osoby jsou vybavena kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením balkónem, TV, wi-fi připojením zdarma, klimatizací za poplatek v místě. V areálu penzionu můžete využít gril a posedět pod pergolou obrostlou ibišky. Penzion je situován přibližně 800 m od začátku hlavního města Skopelos, které nabízí procházky v úzkých uličkách, obchody, taverny a bary. Ubytování doporučujeme klientům, kteří vyhledávají klid, ale zároveň hledají noční život, který jim poskytne přilehlé hlavní město.

Vybavení pokoje

Nabízíme ubytování v prostorných studiích pro 2-3 osoby, které jsou velmi prostorné a vkusně zařízené. Studia jsou vybavena kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, TV, wi-fi připojením zdarma a klimatizací za poplatek v místě, balkónem či terasou s výhledem na moře.

Studio pro 2 osoby

Prostorná studia pro 2 osoby jsou vybavena kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, TV, wi-fi připojením zdarma, klimatizací za poplatek v místě, balkónem s výhledem na moře.

Studio až pro 3 osoby

Prostorná studia až pro 3 osoby jsou vybavena kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením, TV, wi-fi připojením zdarma, klimatizací za poplatek v místě, balkónem s výhledem na moře.

Stravování

Ubytování je standardně nabízeno bez stravy. Možnost dokoupení stravování: večeře 460 Kč/noc, polopenze 670 Kč/noc. Vzhledem k výhodnosti platby v eurech doporučujeme objednat a zaplatit stravování až na místě pobytu.

Základní cena zahrnuje

ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Penzion Kavouris ***
Lokalita dle pořadatele: Skopelos, Glifoneri
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kavouris Studios **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 60 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 614 457
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Skopelos

3/ 5 3 recenzí

Market srpen 2016 Kavouris. Ubytování maličké, nic moc. Staré, oprýskané, postele vrzající. Kuchyňka tak mrňavá, že by se snad ani nedalo mluvit o kuchyňce. S... celá recenze

Aleš Hrobár Kapavíková Petra září 2013 Studia Kavouris. Ostrov Skopelos jedním slovem úžasný, ubytování jedním slovem hrozné.... celá recenze

Jirka z Brandýsa červen 2012 Ostrov Skopelos. Krásný ostrov s mnoha pěknými plážemi a kláštery.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-kavouris-skopelos-recko-z2614457/1644369422/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Penzion Kavouris
    Řecko, Skopelos, Glyfoneri

Cena
15 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 614 457

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
15 490 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
4 950 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
660 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
408 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 12 dní
0
1 990 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč