Camping & Bungalows Park

Maďarsko, Západní Maďarsko, Vonyarcvashegy

1/5

Kemp PARK

  Maďarsko, Balaton, Západní Maďarsko, Vonyarcvashegy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

Kemp Park s rozlohou téměř 5 hektarů se nachází na pobřeží jezera Balaton, na obzvláště tichém, chráněném místě u jižního úpatí kopce svatého Michala.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

restaurace, bar, obchod, směnárna, trezor, spol. místnost s TV, dětský bazén (fontána), hřiště, animační programy, vlastní pláž, masáže, Wi-Fi, ohniště, společná soc. zařízení, prádelna, parkoviště, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2, 4 a 5ti lůžkové bungalovy MINI (2), LILI (4) a BORI (5), vybavený kuch. kout (varná deska, chladnička, kávovar, mikrovlnná trouba), povlečení, ručníky,TV, soc. zařízení (sprcha, WC), krytá terasa se zahradním nábytkem, VERA (4), vybavená kuch. kout (varná deska, chladnička), povlečení, soc. zařízení (sprcha, WC), krytá terasa se zahradním nábytkem, 4lůžkové mobilní domy SUN (24 m2), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), vybavený kuch. kout (varná deska, mikrovlnná trouba, kávovar, chladnička, základní nádobí), povlečení, ručníky, TV, klimatizace, terasa se zahradním nábytkem. 2lůžkový stan JURTA s možnosti přistýlek.

STRAVOVÁNÍ

vlastní (vybavená kuchyňka).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

kempu: tenisový kurt, beach volejbal, stolní tenis, půjčovna sportovních potřeb, minigolf, pláž, rybaření. Vonyarcvashegy - Pláž Lidó (cca 2 km)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Camping & Bungalows Park
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 497 012
dnes 8–19 h

Hodnocení

1/ 5 2 recenzí

Petra Granicová červenec 2017 Park kemp. Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!... celá recenze

Martina červenec 2016 Kemp v Maďarsku. Po příjezdu to byl naprostý šok. Jako když se vracíte o 100 let zpět. Kdyby jsme neměli ubytování zaplacené, hned by jsme odjeli. ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kemp-park-balaton-madarsko-z1497012/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací