Kempinski Hotel Adriatic

  Chorvatsko, Istrie, Savudrija

Kempinski Hotel Adriatic: Exkluzivní rekreační pobyt 2 noci

    Chorvatsko, Istrie, Umag, Savudrija
Tento hotel není aktuálně v nabídce

SLEVA FIRST MINUTE 15% - platí na rezervace minimálně 30 dnů před nástupem na pobyt.

SLEVA 4 = 3 (JEDNA NOC ZDARMA) - platí na pobyty na 4 noci v termínu od 27.9. do 30.12.)

SLEVA 10% - platí na pobyty na 5 nocí a delší v období od 13.9. do 26.9. a na pobyty od 7 nocí v období od 30.8. do 12.9. 

Akce nelze slučovat. Akce se nevztahují na přistýlkové ceny v pokojích typu Deluxe a na příplatky za polopenzi. 

Kempinski Hotel Adriatic***** je oázou luxusu a relaxace, která uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Je pohádkovou destinaci pro rodiny s dětmi, páry nebo golfové nadšence.  Leží poblíž malého přímořského městečka Savudrija v severozápadním cípu chorvatské Istrie, 400 metrů od mistrovského golfového hřiště. Oblast Savudrija patří mezi jednu z nejzelenějších částí Istrie, s bohatou vegetací a hustými lesy. Přírodní zvláštností tohoto místa jsou kamenné desky na břehu moře, které se mírně zapouští do moře, což ocení nejen rodiny s dětmi, ale také starší lidé či neplavci. Hotel je ponořen do malebného prostředí istrijské přírody s nádherným výhledem na průzračné Jaderské moře, okolní vinice a olivové farmy. Jednou ze zajímavých dominant je 36m vysoký maják, který je označován za nejkrásnější maják celého jaderského moře.

Ubytování

Hotel Kempinski se nachází 50 metrů od pobřežní promenády Lungomare a 370 metrů od pláže. Nabízí luxusní ubytování v pokojích typu Superior (s výhledem do parku), Premium (s částečným výhledem na moře) a Deluxe (s výhledem na moře). V nabídce hotelu jsou také komfortní Junior Suites a apartmány. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem a vanou, TV s plochou obrazovkou, minibar, trezor, balkon nebo terasa a WIFI. V pokojích je možnost přistavit jednu přistýlku. Rodiny s dětmi se mohou ubytovat v pokojích typu Junior Suites (52 m²) s balkonem nebo v apartmánech.

Wellness centrum

Hosté zde mají možnost si vychutnat luxusní relaxaci v unikátním wellness centru Carolea Spa. Najdete zde vyhřívané venkovní i vnitřní bazény a venkovní vířivku. Dále je k zde relaxační centrum, parní lázně, sauny, ledové kabiny a římské lázně. V nabídce hotelu nechybí široká paleta masáží, relaxačních procedur a kosmetických ošetření.  

Gastronomie

V hotelových restauracích Dijana a Kanova s úchvatnými výhledy na moře a romantické západy slunce mohou hosté vychutnávat gastronomické speciality, exotické příchutě, a excelentní jídla připravené podle nejnovějších trendů. V hotelovém lobby baru s terasou, v baru u bazénu nebo na pláži si můžete vybírat z bohaté nabídky inovativních koktejlů, lehkých snacků, rychlého občerstvení, lahodných káv a čajů.

Sport a rekreace

Milovníci aktivní rekreace zde najdou 18-jamkové mistrovské golfové hřiště s restaurací, barem a golfovým klubem, 4 tenisové kurty, fitness centrum, půjčovnu horských kol a elektrokol, možnost plachtění a malebné stezky ideální pro jogging nebo příjemné procházky při západu slunce.

Děti

O nejmladší hosty je v hotelu Kempinski dostatečně postaráno. Děti zde mohou dovádět v úžasném Kempinski Kids Club s celodenní zábavou a atraktivními programy.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kempinski Hotel Adriatic *****
Typ pláže: kamenitá, oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 727 923
dnes 8–19 h

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací