Hotel Kenzi Menara Palace

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Kenzi Menara Palace

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Kenzi Menara Palace v oblasti Marrakesh. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici kadeřník, minimarket, vstupní hala, kiosek, recepce, 2 výtahy, klimatizace, společenská místnost a obchody. The staff in this hotel speaks English, French, German, Italian and Spanish. Z hotelu se snadno dostanete ke stání taxíků. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí a diskotéka. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí trezor, žehlení, pokojovou službu, domovníka zajišťujícího služby, služby prádelny, směnárnu a službu probuzení. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Hotel nabízí zasedací místnost. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Sport a volný čas:

Během rekreace v hotelu Kenzi Menara Palace si můžete vychutnat také lázně či turecké lázně.

Další informace:

Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 056 990
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací