King Evelthon Beach Hotel & Resort

  Kypr, Paphos

King Evelthon Beach Hotel and Resort

    Kypr, Jižní Kypr, Paphos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • prostorné pokoje
  • vodní park se skluzavkami a tobogány
  • ideální pro rodiny
  • příjemná atmosféra a dobrá kuchyně
Letovisko

Chloraka

Umístění

Hotel je situován cca 4 km od Pafosu a cca 4,5 km od jeho turistického centra Kato Paphos, kde se nachází široká škála obchodů, restaurací, barů a klubů. Nejbližší obchody a bary cca 1,5 km od hotelu. Archeologické naleziště Nea Paphos cca 4 km od hotelu, Královské hrobky cca 2 km od hotelu. Zastávka autobusu cca 500 m od hotelu. Wi-Fi připojení za poplatek.
Letiště Pafos vzdáleno cca 20 km, letiště Larnaka cca 135 km.

Pláž

Přímo u hotelu skalnaté pobřeží. Cca 1 km od hotelu písčitá pláž s vlnolamy a pozvolným vstupem do moře. Sezóně k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek.

Hotel

Postavený v roce 2014, 375 pokojů, 1 budova, 7 podlaží, 7 výtahů, 4 restaurace (1 bufetová, 3 la carte), 4 bary včetně baru u bazénu, směnárna, obchod se suvenýry, parkoviště, kadeřnictví, terasa s panoramatickým výhledem na moře a bazény, zahrada, společenská místnost. Na vyžádání za poplatek pokojový servis a prádelna.

Pokoje

Pokoj superior - pro 2 osoby (možnost 1 přistýlky), cca 30 m2, klimatizace, TV, telefon, set na přípravu kávy / čaje, minibar (za poplatek dle spotřeby), trezor (za poplatek); vlastní příslušenství (WC, sprchový kout, vysoušeč vlasů), balkon (stůl, židle). Za příplatek boční nebo čelní výhled na moře. Za příplatek varianta swim-up s přímým vstupem do společného bazénu.
Rodinný suite deluxe - stejné vybavení jako pokoj superior, ale prostornější (cca 60 m?).
Přistýlka formou rozkládací pohovky.

Stravování

Polopenze.
All inclusive - snídaně, obědy, večeře, vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem.Přesný rozpis zahnutých jídel a nápojů obdrží klienti při check-inu v hotelu.

Rekreace

Bazén, dětský bazén. Lehátka a slunečníky u bazénů zdarma. Vodní park (otevřený sezónně, od května do října): bazén se skluzavkami a tobogány, bazén se skluzavkami pro malé děti, líná řeka. Vnitřní spa s bazénem a fitness; možnost masáží za poplatek. Tenisový kurt; šipky, stolní tenis, basketbal, mini fotbal, plážový volejbal.Dětská herna a dětské hřiště.

Informace

Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc.Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.Na místě může být splatná místní pobytová taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

King Evelthon Beach Hotel & Resort *****
Typ pláže: kamenitá, skalnatá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 341
dnes 8–19 h

Lokalita

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací