King George Athens Hotel A Luxury Collection Marriott

  Řecko, Attika, Atény

KING GEORGE A LUXURY COLLECTION HOTEL

    Řecko, Attika, Athény
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Pětihvězdičkový luxusní hotel King George, který se datuje do roku 1930 a nachází se v centru Atén, představuje absolutní podstatu fascinujícího butikového hotelu. King George má ideální polohu pro podmanivé zážitky, je skutečně inspirativním a laskavým místem a nachází se v docházkové vzdálenosti od divů Atén. Akropole, Agora, Plaka a Thission jsou nedaleko, stejně jako luxusní butiky, světově proslulá muzea a živá obchodní čtvrť města. Se 102 pokoji a apartmá, Penthouse Suite se soukromým venkovním bazénem s výhledem na legendární Akropoli, oceněnou restaurací Tudor Hall s autentickou řeckou kuchyní a nesrovnatelným výhledem na památky města, nachází King George nejlepší výraz ve vynikajících personalizovaných službách.

Vybavení hotelu

Luxusní hotel se pyšní nejuznávanější gurmánskou restaurací v Aténách a stylovým hotelovým barem, kde vám zahrají známí rezidentní DJové. Lázně Elixir Palace Spa nabízejí bazén s relaxační vířivkou a dopřát si můžete i pobyt v sauně a turecké lázni zdobené tyrkysovou mozaikou. V moderním fitness centru je možné využít služby osobního trenéra.

Vybavení pokoje

Mimořádně luxusní a individuálně zařízené pokoje zdobí starožitný nábytek a lustry z muranského skla. Prostorné mramorové koupelny mají zapuštěnou vanu a sprchu se skleněnou zástěnou. Některé pokoje poskytují výhled na Akropoli a prezidentské apartmá Royal má vlastní venkovní bazén.

Stravování

Restaurace Tudor Hall se nachází v 7. patře hotelu King George, s jedinečným neoklasickým dekorem, bezkonkurenčním výhledem na Akropoli, moderní řeckou kuchyní a originálními koktejly.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

King George Athens Hotel A Luxury Collection Marriott *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 788 206
dnes 8–19 h

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací