Klas Hotel

  Turecko, Istanbul

Klas hotel

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Luxusní, velmi moderně vybavený čtyřhvězdičkový hotel Klas leží v centru Istanbulu, v dosahu všeho, co tato zajímavá turecká metropole nabízí. Hotel má cca 30tiletou tradici, je však také kompletně modernizovaný. V docházkové vzdálenosti od hotelu se nachází např. Grand bazaer, Modrá mešita a Topkapi palace. Atatürkovo mezinárodní letiště je vzdáleno 16 km od hotelu, mezinárodní letiště Sabiha Gökçen cca 44 km.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, Lobby bar, venkovní terasa s bazénem a vířivkou (lehátka a slunečníky zdarma), sauna, možnost připojení k internetu, business centrum, prádelna, čistírna, žehlení, směnárna, úschovna zavazadel, výtah, pronájem aut.

Ubytování: Koupelna (vana, sprcha, WC, vysoušeč vlasů), minibar, LCD SAT TV, Wi-Fi připojení, pantofle, trezor, telefon. Za příplatek: Deluxe pokoj, Executive pokoj, Rodinný pokoj.

Stravování: Stravování je zajištěno formou bufetové snídaně v hotelové restauraci. Extra placené obědy a večeře v hotelové restauraci formou A la Carte. Lobby bar: teplé a studené nápoje, alko a nealko drinky a koktejly, lehké občerstvení a snacky, otevřen 24 hodin denně.

Sport a zábava: Kromě možnosti relaxu v hotelu možnosti výletů po památkách a okolí Istanbulu, od nakupování přes poznávání až k rušnému nočnímu životu.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Istanbul.

Poslední den: let na trase Istanbul - Praha nebo Vídeň. Odlety do Istanbulu - možno každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Klas Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 662 103
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-klas-hotel-istanbul-a-okoli-turecko-z1662103/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací