Hotel Komplex Esteban

  Bulharsko, Nesebar

Komplex ESTEBAN

    Bulharsko, Nesebar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Komplex ESTEBAN

Poloha

Nedávno otevřený luxusní apartmánový komplex Esteban se nachází v nové části Nessebru směrem k Ravdě, jen 5 min chůze od pláže. Starý Nessebar je dobře dostupný autokarovým spojením. Mezinárodní letiště v Burgasu se nachází cca 25 km od komplexu.

Vybavení a služby

Recepce, restaurace, výtah, bar, pool bar, tři venkovní bazény, lehátka a slunečníky u bazénů (zdarma), WiFi v lobby (zdarma), trezor na recepci (za poplatek), dětské hřiště, místo pro grilování, podzemní parkoviště (za poplatek 8 EUR/den). Komplex Esteban se skládá ze 4 budov: Esteban, Esteban Soraya, Paříž a Amour. Zahrada s exotickými rostlinami, fontánami a sochami, které navozují příjemnou atmosféru.

Ubytování

Plně vybavené klimatizované studio 6+1 pro až 7 osob s rozkládací pohovkou s balkonem, vlastní soc. zařízení, kuchyňský kout (elektrická varná deska, mikrovlnná trouba nebo trouba, lednička, nádobí, příbory, hrnce, pánve, sklenice apod.), pračka, SAT TV, WiFi, žehlička a žehlicí prkno, fén. Za příplatek možnost nadstandardně vybavených klimatizovaných apartmánů pro 2 až 5 osob s balkonem. Cena za osobu ve studiu 6+1 platí při obsazení studia nejméně 6 osobami. Cena za osobu v apartmánu 4+1 platí při obsazení apartmánu nejméně 4 osobami. Cena za osobu v apartmánu 2+1 platí při obsazení apartmánu nejméně 2 osobami.

Sport a zábava

Vodní sporty na pláži (za poplatek), tenisový kurt (10 EUR/hod.), billiárd (10 EUR/ hod.), VIP laguna Poseidon (25 EUR/osoba/den), dětská postýlka (4 EUR/den), dětská židle (3 EUR/ den).

Stravování

BEZ STRAVY. Za příplatek možnost SNÍDANÍ, VEČEŘÍ nebo POLOPENZE - servírované.

Pláž

Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 300 m od komplexu, lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek).

Ceny jsou kalkulovány k datu

K 20.9.2019

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Komplex Esteban ****
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 595 729
dnes 8–19 h

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací