Kremenisko Penzion a Apartmány

  Slovensko, Střední Slovensko, Banská Štiavnica

PENZION KREMENISKO - Rekreační pobyt - Pokoje - Bánská Štiavnica

  Slovensko, Střední Slovensko, Štiavnické vrchy, Banská Štiavnica
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Banská Štiavnica je jedním z nejkrásnějších a historicky nejzajímavějších měst na Slovensku. V roku 1993 bylo historické jádro města spolu s technickými památkami v okolí zapsané do Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. V historickém jádru města se nachází velmi mnoho umělecko – historických památek. Historie města je úzce spojená s hornictvím. V 18. storočí Banská Štiavnica prožívala svoje zlaté období, když těžba zlata a stříbra dosáhla nejvyšší hodnoty. Taktéž v tomto období město zaznamenalo kulturní a stavební rozmach. Velké množství uměle vytvořených jezer – tajchy (Počúvadlo, Rychňava, Hodrušské jezero a mnoho dalších) v okolí města – poskytuje turistům ideální podmínky pro oddych a rekreaci.

V nejbližším okolí se nachází Centrum Bánské Štiavnice – centrum města je dnes národní kulturní památkou zařazenou do Seznamu světového dědictví UNESCO.

Dále pak Banské muzeum v přírodě – plášť, přilba, hornická lampa a nezapomenutelný zážitek je na světě. Poznejte historii hornictví a všechny stroje potřebné k této namáhavé práci.

Ubytování

Objekt „A“: přízemí: Apartmá 5–7 – ložnice pro 3 osoby, obývací pokoj pro 2–4 osoby s kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením a TV. Apartmá 4–5 – ložnice pro 2–3 osoby, obývací pokoj pro 2 osoby s kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením a TV. podkroví: Studio 4–5 – pokoj pro 5 osob, kuchyňský kout, koupelna, WC a TV. Studio 2–4 – pokoj pro 4 osoby, kuchyňský kout, koupelna, WC a TV. Dva dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a TV. Spojením Studia 4–5 a dvoulůžkového pokoje vznikne Apartmán pro 5–7 osob. Spojením Studia 2–4 a dvoulůžkového pokoje vznikne Apartmán pro 5–6 osob.

Objekt „B“ přízemí: bezbariérové Dvě studia 4–5 – pokoj pro 5 osoby, kuchyňský kout, vlastní sociální zařízení a TV. podkroví: Dvě studia 4 – pokoj pro 4 osoby, manželská postel, roztahovací gauč pro 2 osoby, kuchyňský kout, vlastní sociální zařízení a TV.

Objekt „D“: přízemí: Apartmán 6 – ložnice pro 2 osoby, obývací pokoj s manželskou postelí, kuchyňský kout s roztahovacím gaučem pro 2 osoby, vlastní sociální zařízení a TV. Apartmán 4 – obývací pokoj s manželskou postelí, kuchyňský kout s roztahovacím gaučem pro 2 osoby, vlastní sociální zařízení a TV. poschodí: Tři dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením a TV.

Letní popis

Můžete využít také dětský bazén u penzionu (průměr 2,5 m), v okolí města je soustava uměle vytvořených jezer a termální lázně Sklené Teplice vzdálené 12 km.

Zimní popis

Lyžařský vlek dlouhý 500 m – 2 km

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a služby zdarma. Bonus: volný vstup do venkovního bazénu v období 01.07. – 05.09. Připojení k internetu přes Wi-Fi v objektu B a D zdarma. Sleva 10% při zakoupení pobytu do 31.03.2024, platí jen při pobytu na 7 nocí, pobyt musí být celý zaplacen.

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt – Pokoje
  • Volný vstup do venkovního bazénu v období 01.07. – 05.09. Připojení k internetu přes Wi-Fi v objektu B a D zdarma.
  • Cena za pokoj / noc s vlastní stravou. Při pobytu na 7 nocí nástup v neděli. Při kratším pobytu, pobyt musí skončit do neděle.
  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a služby zdarma. Bonus: volný vstup do venkovního bazénu v období 01.07. – 05.09. Připojení k internetu přes Wi-Fi v objektu B a D zdarma. Sleva 10% při zakoupení pobytu do 31.03.2024, platí jen při pobytu na 7 nocí, pobyt musí být celý zaplacen.

Základní cena nezahrnuje

  • Pobyt se psem
  • Sauna a hydromasážní bazén
  • Rekreační poplatek
  • Snídaně osoba
  • Večeře osoba
  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: PENZION KREMENISKO - Rekreační pobyt - Pokoje - Bánská Štiavnica
Lokalita dle pořadatele: Střední Slovensko, Banská Štiavnica

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kremenisko Penzion a Apartmány ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 552 908
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

PENZION KREMENISKO - Rekreační pobyt - Pokoje - Bánská Štiavnica
  Slovensko, Střední Slovensko, Štiavnické vrchy, Banská Štiavnica

Cena
5 250 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 552 908

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
3 720 Kč
dítě do 3 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč
povinný příplatek za snídaně - osoba
0
720 Kč
povinný příplatek za večeře - osoba
0
810 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč