Hotel Kresto

Bulharsko, Kiten

4/5

Kresto

  Bulharsko, Kiten
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Dobře udržovaný penzion rodinného typu. Díky své příjemné atmosféře
a výborné poloze – přímo v centru letoviska a blízko pláže, je ideální pro
klienty všech věkových kategorií.

GPS

42.23504730134506, 27.773587703704834

Pláž

Jižní pláž, vzdálená cca 350 m od penzionu, je písčitá, velmi prostorná, dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Severní pláž, vzdálená cca 600 m od penzionu, je písčitá, prostorná, dlouhá několik set metrů a postupně se svažující do moře. Slunečníky a lehátka na obou plážích za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 350 m

Vzdálenost od pláže (m)

350

Poloha

Penzion Kresto se nachází v centrální části letoviska. Je vzdálen cca 350 m od jižní pláže a cca 600 m od severní pláže Kitenu.

Stravování

Bez stravy.

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou vybaveny TV/SAT a chladničkou. Možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo). V penzionu jsou také k dispozici apartmány hotelového typu. Apartmány se skládají ze dvou místností – ložnice (se dvěma lůžky) a obývací pokoj (denní místnost) se dvěma přistýlkami (formou pevných lůžek). Apartmány s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou
vybaveny TV/SAT a chladničkou. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

Název

Kresto

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kresto
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 828 732
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Kiten

4/ 5 5 recenzí

Robin červen 2019 Super dovolena. Pěkné prostředí ... celá recenze

Roman srpen 2018 Dovolená Bulharsko. Úžasné... celá recenze

Marie červenec 2015 Spokojenost!. Pěkná dovolená. Doporučuji!... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kresto-kiten-bulharsko-z1828732/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací