LA Hotel & Resort

  Kypr, Kyrenia, Lapta

4/5

La Hotel

    Kypr, Kyrenia, Severní Kypr, Lapta
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

možnost ubytování až 4 osob stravování přímo na hotelu tenisový kurt, wellness s krytým bazénem vhodné i pro rodiny s dětmi

Stručná poloha

písečná pláž 100 m nákupní možnosti přímo v okolí mezinárodní letiště 45 km

Poloha

oblíbený hotelový resort leží ve vesničce Lapta, pouhých 12 km od známého letoviska Kyrenie na severním pobřeží ostrova. Pyšní se skvělou polohou u malebné písečné pláže (100 m, podchod pod místní pobřežní komunikací). V okolí se nabízí řada obchůdků, kaváren a restaurací. Mezinárodní letiště Ercan je vzdáleno 45 km (doba transferu cca 45 min).

Vybavení hotelu

příjemný hotelový komplex se skládá z hlavní vícepatrové budovy a několika dalších vilek vsazených do udržované zahrady s bazénem. V hlavní budově Vás uvítá vstupní hala s recepcí, lobby barem a směnárnou. Stravování a možnost posezení obstarává hlavní restaurace, dále a´la carte restaurace, pool snack bar a plážový bar. K dispozici je minimarket, konferenční místnost, TV společenská místnost, internetový koutek (WiFi ve společných prostorách zdarma). Nechybí krytý bazén (vyhřívaný v zimních měsících), menší fitness centrum, sauna a možnost masáží. Venkovní část je utopená v udržované zeleni, v její centru je bazén s oddělenou dětskou částí, příjemná sluneční terasa (lehátka, slunečníky a osušky zdarma i na hotelové pláži). Další menší bazén se nachází přímo na přilehlé soukromé pláži. K aktivnímu odpočinku je připraven tenisový kurt, herna (stolní tenis, šipky, kulečník), plážový volejbal, na pláži vodní sporty a potápěčská báze.

Vybavení pokoje

celková kapacita hotelu je 91 komfortně a vkusně zařízených pokojů v kategoriích standard, premium a family (rodinný). Dvoulůžkové standardní pokoje (25m2) s možností 1-2 přistýlek jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, centrální klimatizací, SAT-TV, telefonem, trezorem a minibarem (poplatek), balkónem nebo terasou (výhled na moře za příplatek). Rodinné pokoje (55m2) jsou mezonetového typu (ložnice ve vyšším patře) a mají kapacitu až 5 osob. Pokoje Premium (27m2, pouze pro 2 osoby) a Junior Suit (32m2, možnost 1 přistýlky) jsou prostornější a vybavenější (na vyžádání).

Pojmenování zařízení

dvoulůžkové standardní pokoje (25m2) s možností 1-2 přistýlek jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, centrální klimatizací, SAT-TV, telefonem, trezorem a minibarem (poplatek), balkónem nebo terasou (výhled na moře za příplatek).

Stravování

snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně (8:00 - 10:00) a večeře (20:00 - 22:00) formou bufetu.

Názor CK

příjemný menší hotel vsazen o nádherné zeleně se skvělou polohou u soukromé písečné pláže. Oceňujeme rozsah služeb, vstřícnost k rodinám s dětmi, variabilitu typů ubytování. Vřele doporučujeme i pro osobitou atmosféru.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

LA Hotel & Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 253 109
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Kyrenia

4/ 5 52 recenzí

Dana září 2019 Dana Psotová. Příjemná odpočinková dovolená, krásné koupání... celá recenze

Martina srpen 2019 LA Hotel. Klidná a pohodová dovolená na pláži. ... celá recenze

Lubica červenec 2019 Báječná dovolená. Ubytovací zařízení se nachází v klidném prostředí, vše potřebné k pobytu bylo naplněno - hotelový servis, jídlo, informace, pláž v... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-la-hotel-kyrenia-kypr-z2253109/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací