Hotel La Loggia Villa Gloria

  Itálie, Toskánsko, Quercegrossa

La Loggia Villa Gloria

    Itálie, Toskánsko, Quercegrossa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

venkovní bazén, parkoviště, wi-fi, klimatizace,

Popis

Rozlehlá historická usedlost La Loggia Villa Gloria, ležící uprostřed typické toskánské krajiny, nabízí tři možnosti ubytování:
Villa Gloria**** - nejstarší stavení, kde se nachází 14 pokojů Superior a 5 pokojíků Economy. Jedná se o hlavní budovu s recepcí, barem a snídaňovou jídelnou.
La Loggia*** - nabízí 19 pokojů Standard, 3 pokoje Economy, snídaňovou jídelnu, bar a restauraci.
Dependance*** - 7 apartmánů Mono, 1 pokoj Economy, 1 apartmán Bilo a 2 apartmány Trilo.
Pro hosty je k dispozici non-stop recepce, restaurace, nehlídané parkoviště, wifi a venkovní bazén pouze pro ubytované hosty.

Junior Suite mono(2)

prostorný pokoj, umístěný ve Villa Gloria s výhledem na okolní kopce a vinice, včetně obývacího koutku s TV LCD a minibarem.

Suite La Torre mono(2)

nejhezčí pokoj, umístěný v Torre Villa Gloria s panoramatickým výhledem na Chianti, vlastní vchod, klimatizace, wifi zdarma

Economy double(2)

jednoduché pokoje (mohou být s dvoulůžkem nebo se dvěma samostatnými lůžky) s vlastní koupelnou, umístěné v La Loggia nebo ve Villa Gloria.

Standard double(2)

jednoduché pokoje cca 20m2 (mohou být s dvoulůžkem nebo se dvěma samostatnými lůžky) s vlastní koupelnou, umístěné v La Loggia. TV LCD, klimatizace a minibar.

Camera Tripla double(2)

třílůžkový pokoj s vlastní koupelnou. TV LCD, klimatizace a wifi zdarma.

Quadrupla double(2)

čtyřlůžkový pokoj s vlastní koupelnou, umístěný v La Loggia. TV LCD, klimatizace a wifi zdarma.

Superior double(2)

pokoj s vlastní koupelnou a panoramatickým výhledem umístěný ve Villa Gloria (může být s dvoulůžkem nebo se dvěma samostatnými lůžky). TV LCD, klimatizace a Social Wifi.

(Monolocale) Studio Annexe mono(2)

prostorné mono umístěné v přízemí Depandance, s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem (včetně mikrovlnné trouby a ledničky). TV LCD, klimatizace a wifi zdarma.

Trilocale trilo(5)

prostorné trilo umístěné v přízemí Depandance, s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem. TV, klimatizace a wifi zdarma.

Vzdálenost k moři: 95000[m]

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

La Loggia Villa Gloria ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 288 058
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-la-loggia-villa-gloria-toskansko-italie-z2288058/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací