La Mariposa Hotel

  Mauricius, Východní pobřeží, Roches Noires

LA MARIPOSA

    Mauricius, Západní pobřeží, Mauritius
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Tento krásný tříhvězdičkový hotel leží na západním pobřeží ostrova Mauritius. Pláž je součástí hotelového komplexu. Na mezinárodní letiště Mahebourg se dostanete po cca hodině jízdy autem. V blízkém okolí se nachází obchodní centrum, vodopády Chamarel, přírodní a zábavní park Casela a další. Hotel nabízí ubytování v dvoulůžkových pokojích (Standard, Sunset a Sea view ), nebo čtyřlůžkových apartmánech se dvěma ložnicemi (La Morne a La Tourelle). Kategorie pokojů se rozdělují podle výhledu z balkónu. Ke každému pokoji náleží vlastní balkón či terasa s výhledem na moře, bazén, nebo tropické zahrady. V pokojích i apartmánech je samozřejmostí samostatná koupelna s vanou nebo sprchou a kuchyňkou.
V hotelu je k dispozici recepce, kde je i Wi-Fi připojení zdarma. V hotelu se nachází restaurace Korail rouge, kde si můžete pochutnat na mezinárodní kuchyni i tradičních pokrmech. U venkovního bazénu je umístěn bar s občerstvením. Hotel disponuje venkovním bazénem, tureckou lázní a wellness centrem, ve kterém si můžete odpočinout při tradiční masáži. Personál vám může pomoci zajistit velké množství aktivit v blízkosti hotelu, jako je plavání s delfíny a potápění, golf, výlet do přírodního parku, výlety na lodi, či rybaření.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

La Mariposa Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 583 660
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-la-mariposa-zapadni-pobrezi-mauricius-z2583660/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací