Hotel Aqua Fun Marrakech

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

5/5

LABRANDA Aqua Fun

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tato prázdninová vesnice pochází z roku 2011. Komplex má 205 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V komplexu se nachází restaurace a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel, queen size manželská postel nebo kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, plážový volejbal a minigolf. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio, stolní tenis a kulečník. Prázdninová vesnice nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam, kosmetický salon a masáže, za příplatek pak saunu a parní lázeň. Komplex nabízí mnoho zábavních aktivit, například diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Aqua Fun Marrakech ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 220 025
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Maroko

5/ 5 1 recenzí

Simona S. březen 2014 Prehliadka hotela Pickalbatros Aqua Fun Club *****. Hotel sa nachádza približne 20 km od centra Marrakeschu s krásnym výhľadom na pohorie Atlas. V aquaparku, ktorý je súčasťou hotela... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-labranda-aqua-fun-maroko-vnitrozemi-maroko-z1220025/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací