Blue Marine Hotel & Thalasso (ex Laico Hammamet)

  Tunisko, Hammamet, Yasmine Hammamet

4/5

Hotel Laico Hammamet

    Tunisko, Hammamet, Yasmine Hammamet
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • pouze v této CK
  • výhodná poloha v centru letoviska
  • písčitá pláž jen přes promenádu
  • dětská cena/sleva pro děti do 11 let
Letovisko

Yasmine Hammamet

Umístění

Ex Blue Marine hotel se nachází v nově vybudovaném letovisku Hammamet, ležícího cca 10 km jižně od historického centra města Hammamet. V těsné blízkosti hotelu se nachází jachtový přístav, řada obchodů, restaurací, kaváran a barů a také zaábavní park Carthageland. Letiště Enfidha je vzdálené cca 40 km.

Pláž

Dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 100 m od hotelu, přístup na ni je pouze přes místní promenádu. Lehátka a slunečníky zdarma, osušky za poplatek.

Hotel

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a la carte (tuniská - za poplatek), lobby bar, snack bar u bazénu, bar na pláži, tradiční maurská kavárna, Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), bazén se slanou vodou, 2 dětské bazény, vnitřní bazén, dětský klub (4-12 let), obchod se suvenýry, konferenční místnost.

Pokoje

Pokoje Standard má individuálně ovládanou klimatizaci (od 15.6. do 15.9.), SAT/TV, Wi-Fi zdarma, telefon, trezor (zdarma), minilednička, vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), balkon nebo terasu
Za příplatek:
Pokoje s výhledem na moře - stejné vybavení jako Standard
Rodinné pokoje - prostornější
Rodinné pokoje s výhledem na moře - prostornější

Stravování

All inclusive: snídaně (07:00-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bufetu. 10:00-11:00 pozdní snídaně a 16:00-17:00 odpolední svačina. V časech 10:00-23:00 je k dispozici neomezené množství vybraných místních nealkoholických a alkoholických nápojů (víno, pivo, gin, boukha).

Rekreace

Zdarma: animační a večerní programy pro děti i dospělé, stolní tenis, šipky, petanque, minigolf, plážový volejbal, tenis; za poplatek: SPA centrum (masáže, hydroterapie, sauna, parní lázeň, ájurvéda, fitness), vodní sporty na pláži, golf (cca 10 km)

Informace

* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu. Pro vycestování do Tuniska je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 3 měsíce po návratu z Tuniska.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Laico Hammamet *****
Lokalita dle pořadatele: Hammamet, Hammamet
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blue Marine Hotel & Thalasso (ex Laico Hammamet) *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 766
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Hammamet

4/ 5 3 recenzí

Anna červen 2019 Recenze k hotelu Laico*****, Hammamet z období 06/2019. Na dovolené u moře jsem byla po 7 letech, poprvé v Tunisu.... celá recenze

Marie červenec 2018 Skvělá dovolená za skvělou cenu. koncem července 2018 jsme s vnučkou vyjely do Tuniska,přes počáteční pochybnosti s výběrem vhodné lokality jsme byly nadšené -hote... celá recenze

Marie červenec 2018 Úžasná dovolená. prožily jsme s vnučkou nádherný pobyt ve jmenovaném hotelu (24.7.-31.7.2018).Vřele doporučuju už kvůli jeho umístění v centru měs... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Laico Hammamet
    Tunisko, Hammamet, Yasmine Hammamet

Cena
13 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 766

Zájezd

dospělá osoba
2
13 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
495 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
306 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 690 Kč