Lancaster Hotel Paris

  Francie, Paříž a okolí, Élysée

Lancaster hotel Paris

    Francie, Paříž a okolí, Élysée, Paříž
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Luxusní hotel určený pro nejnáročnější klientelu se nachází v samém srdci Paříže, nedaleko Champs Elysées. Budova hotelu je z 19. století, samozřejmě kompletně zrekonstruovaná. Hotel má vlastní restauraci oceněnou michelinskou hvězdou. 

Vybavení: K vybavení hotelu patří krásná hala s recepcí, směnárna, turistické informace, úschovna zavazadel, několik luxusních restaurací, celý hotel je designový, je zde velmi příjemná atmosféra a personál ochotný s čímkoli pomoci. Samozřejmostí jsou také konferenční prostory, fitness, hotel je také vybaven pro rodiny s dětmi.

Ubytování: Hotel nabízí 46 pokojů a 11 apartmá v luxusním prostředí centra Paříže. Hotel má 8 pater, pokoje jsou rozdělené do několika kategorií. V pokojích najdete tradiční nábytek, obrazy starých mistrů, starožitnosti, ale také moderní vybavení, samozřejmostí je minibar, SAT LCD TV, telefon, trezor, DVD přehrávač, možnost připojení k internetu, koupelnu a další vybavení, zpříjemňující pobyt v tomto krásném hotelu.

Stravování: Stravování je zajištěno formou snídaně.

Sport a zábava: Široké možnosti nakupování, zábavy, nočního života, poznávání a výletů v tepajícím centru Paříže.

Program zájezdu:

1.den: Cca 2 hodiny před odletem odbavení do Paříže, přílet do Paříže, přejezd do hotelu, ubytování.

2.den - předposlední den: Pobyt v Paříži.

Poslední den: Snídaně v hotelu volný program, přejezd na letiště cca 2 hodiny před plánovaným odletem odbavení, let na cestě do Prahy, přílet.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lancaster Hotel Paris *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 444 064
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-lancaster-hotel-paris-pariz-a-okoli-francie-z1444064/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací