Hotel Landhaus & Appartementhaus Haussteiner

  Rakousko, Salcbursko, Dorfgastein

Landhaus & Appartementhaus Haussteiner

    Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Salcbursko, Dorfgastein, Grossarltal / Dorfgastein
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Krásný rodinný hotel v klidné části města. Vhodný pro rodiny s dětmi.

Poloha

v klidné části města. Vhodný pro rodiny s dětmi. Od hotelu vedou cyklostezky a turistické stezky. 

Vybavení

recepce, vstupní hala, bar s vinárnou, společenská místnost, terasa na opalování a velký venkovní areál pro volný čas. Kolárna.

Ubytování

Rodinné pokoje (A2B/B2B): obývací pokoj s kuchyňským koutem (myčka, toustovač, mikrovlnná trouba), posezení, dvoulůžková rozkládací pohovka, dvoulůžkový pokoj, jsou vybavené WC, kab. TV, trezorem (za poplatek), s balkonem nebo terasou.

Dvoupokojové apartmány (F2F/F3F/F4F): pro až 4 osoby, stejné jako A2A/B2A.

Stravování

bez stravy (apartmány F), snídaně (pokoje A, B) nebo polopenze (pokoje A, B). Snídaně formou bufetových stolů a večeře výběr z menu o 3 chodech nebo bufetové stoly. Večeře se podává ve vedlejším hotelu Smart (cca 100 m). Pro apartmány lze rezervovat stravování na místě. 

Sport/aktivity

zdarma: fitness v zahradě, 2x týdně stěna. Za poplatek: půjčovna kol cca 250 m.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: 2x týdně wellness oáza s čajovým koutkem, malý bazén, sauna, parní lázeň, infračervená kabina a relaxační zóna. Za poplatek: solárium a masáže (mimo hotel).

Děti

dětský svět s hernou, hřiště. Dětská postýlka do 2 let zdarma.

Další výhody

bonusová karta Gastein Card zdarma (zdarma vstup např. do solárně termálních lázní, slevy na hrady a zámky, do muzeí, slevy na železnice či autobusy a mnoho dalšího).

Info (vlastní dopravou)

parkování: zdarma, domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: osoby od 15 let cca 2,20 €/den; na místě se platí: apartmány F–cca 50 €/apartmán/povlečení; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, pokoje A a B navíc: 4.7.–28.8..

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Landhaus & Appartementhaus Haussteiner ****
Vzdálenost od sjezdovky: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 450 375
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací