Lázeňské Hotely

Slovensko, Střední Slovensko, Rajecké Teplice

LÁZEŇSKÉ HOTELY - Krátkodobý pobyt Classic - Rajecké Teplice

  Slovensko, Malá Fatra, Slovenské termály, Střední Slovensko, Rajecké Teplice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Využívají se na léčení zánětlivých a degenerativních chorob pohybového ústrojí, kloubů, páteře, nervových chorob a chorob z povolání. Lázeňský dům Aphrodite poskytuje léčebné a rehabilitační procedury v termálních bazénech – relaxačním 38°C, plaveckém 29 °C, masáže, masážní vany, Whirlpool, sauny, skotské střiky v překrásném antickém stylu.

V nejbližším okolí se nachází Lázně Rajecké Teplice – jedno z nejkrásněji položených slovenských lázeňských městeček kousek ze severní Moravy.

Ubytování

Hotel Malá Fatra*** : ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích typu comfort s vlastním sociálním zařízením, ledničkou, TV/SAT, rádiem a telefonem. Většina pokojů má balkon (příplatek za požadavek za pokoj s balkonem). Vila Margaréta*** : ubytování ve dvoulůžkových pokojích typu comfort s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, rádiem a kuchyňským koutem.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na ubytování, stravování a procedury zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dětské ceny na přistýlce se vztahují na dítě 3–12 let bez procedur. BONUS: Vstup do vodního světa na 3 hodiny denně (počet nocí = počet vstupů) a volný vstup do fitness. Parkování zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 198 986
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací