Hotel Lázeňské sanatorium dr. Peták

  Česko, Karlovarský kraj, Františkovy Lázně

4/5

Lázeňské sanatorium Dr. Peták - Lehká lázeňská léčba

    Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Františkovy Lázně

Poloha

Lázeňské sanatorium Dr. Peták se nachází v klidné části Františkových Lázní, jen 5 minut chůze od centra města.

Vybavení

Celé sanatorium je uzavřeným areálem lemovaným přírodním lesoparkem. Lázeňské středisko je komplexem dvou dvoupodlažních budov spojených vyhřívanou zimní zahradou. Venkovní zahrada je vhodná k posezení při pěkném počasí i ke koupání ve vyhřívaném sezónním bazénu. V areálu celého sanatoria je hostům k dispozici zdarma Wi-Fi. V hlavní budově se nachází pokoje Standard, balneo-rehabilitační oddělení s bazénem a restaurace.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje v hlavní budově, s balkonem nebo s terasou. Na pokojích je sprcha, WC, telefon, TV, lednice, fén, sejf.

Stravování

Dle programu.

Nabídka programů

KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ LÉČBA (7 nocí nebo 14 nocí)

nástupní den neděle, ubytování s plnou penzí all inclusive (snídaňový bufet, obědy a večeře výběrem z menu, nealko nápoje, káva a víno k jídlům)

Program: vstupní lékařská prohlídka + EKG, 4 procedury denně (pondělí až sobota) dle zdravotního stavu a diagnózy, 1x vstup do Aquafora (2 hodiny), župan na pokoji, volné využití bazénu v odpoledních a večerních hodinách.

KOMBI LÁZNĚ + WELLNESS (7 nebo 14 nocí)

nástupní den neděle, ubytování s plnou penzí all inclusive (snídaňový bufet, obědy a večeře výběrem z menu, nealko nápoje, káva a víno k jídlům)

Program: vstupní lékařská prohlídka + EKG, celkem 20 léčebných procedur a 4 wellness procedury týdně (masáž horkými kameny, ayurvédská masáž, lymfomasáž, aromamasáž), 1x vstup do Aquafora (2 hodiny), župan na pokoji, volné využití bazénu v odpoledních a večerních hodinách.

NADUPANÝ WELLNESS VÍKEND (2 noci)

nástupní den neděle, ubytování s plnou penzí all inclusive (snídaňový bufet, obědy a večeře výběrem z menu, nealko nápoje, víno a káva k jídlům)

Program: 1x rašelinový zábal, 1x rašelinová koupel nebo hydromasážní vana, 1x lymfodrenáž nebo klasická masáž zad, 2x vibrogym.

LUXUS WELLNESS (5 nocí)

nástupní den neděle, ubytování s polopenzí (snídaňový bufet, večeře výběrem z menu)

Program: 2x rašelinový zábal, 1x masáž horkými kameny částečná, 1x reflexní masáž částečná, 1x parafínový zábal rukou, 1x lymfatická masáž částečná, 1x Kneippův chodník, 1x solná jeskyně, 1x vybrogym.

LUXUS WELLNESS (7 nocí)

nástupní den neděle, ubytování s polopenzí (snídaňový bufet, večeře výběrem z menu)

Program: 1x rašelinový zábal, 1x hydromasážní vana, 1x rašelinová koupel, 1x masáž horkými kameny částečná, 1x reflexní masáž zad, 1x lymfodrenáž, 1x zkrášlovací ošetření obličeje galvanickou žehličkou nebo vibrogym, 1x parafínový zábal rukou, 1x minerální perličková koupel, 1x Kneippův chodník, 1x solná jeskyně.

POBYT PRO SENIORY (7 nocí)

nástupní den neděle, ubytování s rozšířenou polopenzí (snídaně, večeře, k obědu polévka s pečivem)

Program: 2x bahenní zábal, 1x minerální uhličitá koupel s přísadou, 1x klasická masáž částečná, 1x minerální perličková koupel, 1x parafínový zábal rukou, 1x aromatická masáž obličeje, 1x ošetření pleti galvanickou žehličkou, 1x solná jeskyně, 1x kyslíková léčba Oxygenoterapie (20 min.)

LEHKÁ LÁZEŇSKÁ LÉČBA (7 nocí nebo 14 nocí)

nástupní den neděle, ubytování s polopenzí (snídaňový bufet a večeře výběrem z menu)

Program: vstupní lékařská konzultace, 3 procedury denně (pondělí až pátek) dle zdravotního stavu a diagnózy, volné využití bazénu v odpoledních a večerních hodinách, župan na pokoji.

Tipy pro správnou volbu

- malé, ale světově proslulé lázně
- možnost výletů do SRN
- pro hosty zdarma využití bazénu

Informace

Parkování na hotelovém parkovišti za poplatek.
Místní poplatek není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 342 696
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

4/ 5 78 recenzí

Jaroslava Šindelářová září 2023 Spokojenost. Právě jsme se vrátily od vás . Vše bylo na 1 jídlo skvělé všeho dost obsluha perfektní a moc milá.Balneo procedury moc milý person... celá recenze

Aneta červenec 2023 Lázeňský pobyt. Lázeňský pobyt v architektonicky zajímavém lázeňském domě. Velice vstřícné přijetí na recepci, prostorné a vzdušné ubytování v pok... celá recenze

Iva červenec 2023 Sanatorium Dr Peták. Návrat do doby před 30 lety... celá recenze