Hotel Lázeňský dům Perla

  Česko, Jihomoravský kraj, Lednice

Lázeňský dům Perla

    Česko, Jihomoravský kraj, Pálava, Lednice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Letovisko

Lázně Lednice

Umístění

Moderní lázeňský komplex na jihu Moravy, jen pár minut jihovýchodně od Brna, přímo v srdci Lednicko-Valtického areálu, v malebném kraji protkaném vinicemi a cyklostezkami. Nabízí rehabilitační i relaxační služby pod jednou střechou. Lázně využívají přírodní léčivý zdroj, jodobromovou solanku, která se nachází v blízkosti lázeňského domu Perla. Lázeňský dům Perla je v těsné blízkosti zámecké zahrady, má 3 podlaží a 2 mezipodlaží, kde jsou umístěny pokoje, výtah. Mineralizovaná voda se díky svému vysokému obsahu jódu řadí mezi nejkvalitnější zdroje svého druhu v Evropě. 'Mořská voda' léčí především nemoci pohybového aparátu a kardiovaskulárního systému. Výčet léčby je však mnohem širší.

Hotel

K dispozici je lázeňská jídelna s letní terasou, lázeňská kavárna s širokým výběrem vynikající kávy, lázeňských oplatků a jihomoravského vína, sauna, vířivka, solární louka, tělocvična, fitness, kosmetika, internetový koutek a Wi-Fi připojení v lázeňské kavárně, bezbariérový přístup do všech částí lázeňského domu, půjčovna kol v Lednici - na vyžádání přistavení kol k lázeňskému domu.
Balneocentrum - nepřeberné množství léčebných i relaxačních procedur (přísadové koupele, perličkové a hydromasážní vany, peloidní a parafínové obklady, elektroléčba, klasické masáže, havajské masáže, masáž lávovými kameny, čokoládové či vinné kúry), exkluzivní a luxusní procedury pro náročné. V místě a okolí - pravidelné taneční večery, speciální večeře s živou hudbou a degustací, vinné sklepy, rozmanité kulturní akce v průběhu celého roku.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC, TV/SAT, lednice, telefon, balkon, wi-fi připojení na internet v každém pokoji. Na vyžádání bezbariérový pokoj a pokoje s klimatizací za příplatek. Na pokoji k dispozici zdarma pantofle a župan.

Stravování

Polopenze - snídaně formou švédských stolů, obědy i večeře servírované s výběrem ze tří menu .
Na vyžádání - speciální diety (redukční, vegetariánská, šetřící apod.).
Při plné penzi pobyt začíná obědem a končí snídaní.

Rekreace

Koupání - vlastní krytý bazén zdarma po celou dobu pobytu

Nabídka programu

U všech pobytů - volný vstup do bazénu po celou dobu pobytu.
LEDNICKÝ ANTISTRESOVÝ POBYT 2021 - 4 noci

Nástup - (neděle - pátek, do 13 hod.), stravování polopenze nebo plná penze
Program - zdravotní prohlídka, 1x koupel ylang-ylang, 1x masáž zlatem rozšířená, 1x indická masáž hlavy, 1x oáza klidu (pro muže), 1x bezinková tělová maska (pro ženy), 1x solný zábal s energetickým balzámem (pro ženy), 1x vířivka se slanou vodou 1 hod., 1x peloidní obklad, volný vstup do bazénu po celou dobu pobytu
VŮNĚ BYLIN 2021- 4 noci
Nástup - (neděle - pátek, do 13 hod,) stravování polopenze nebo plná penze
Program - zdravotní prohlídka, 1x Kneippova bylinná koupel, 1x vířivá konopná koupel, 1x masáž z léčivého konopí, 1x aroma masáž částečná, 1x vločkové omlazení (novinka), 1x medový obklad s vůní bylin, volný vstup do bazénu po celou dobu pobytu
ZPĚT DO KONDICE 2021 - 7 nocí
Nástup - (neděle - pátek, do 13 hod.) stravování polopenze nebo plná penze
Program - zdravotní prohlídka, 4x jodobromová koupel, 2x klasická masáž částečná, 1x masáž lávovými kameny částečná, 1x cvičení v bazénu s fyzioterapeutem, 2x suchá uhličitá koupel částečná, 1x parafínový obklad, 1x mandlová káva a medovník v kavárně, volný vstup do bazénu po celou dobu

Informace

Parkování - v areálu lázní zdarma, vlaková i autobusová zastávka cca 800 m od lázeňského domu
Pobyty nejsou určeny dětem
Volný vstup do bazénu
Délku jednotlivých pobytů s předem stanoveným počtem nocí nelze měnit.
Lázeňský poplatek - není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě
Nástup - 12.00 hod. – 13.30 hod. (z důvodu zdravotní prohlídky a časování procedur). Časy nástupu jsou závazné. Procedury mohou být načasovány hned po příjezdu. Zameškané procedury propadají bez náhrady.Pokoje jsou k dispozici od 13.00 hod.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 809 284
dnes 8–19 h