Sanatorium Lázeňské hotely Miramare Luhačovice

  Česko, Zlínský kraj, Luhačovice

5/5

Lázeňský hotel Miramare: Pobyt pro seniory 7 nocí

    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Lázeňský hotel Miramare

Lázeňský hotel Miramare leží v nejnavštěvovanějších českých lázních Luhačovice. Je oblíbený pro svoji ideální polohu v klidné části města, v blízkosti lázeňské promenády a centra. Hotel Miramare je v provozu již od roku 1996. Je tvořen třemi vzájemně propojenými budovami - lázeňský hotel Miramare I***, Miramare II**** a Vila Helena****. Jeho součástí je také Jávský masážní salon, dvě restaurace s možností dietní stravy, odborný lékařský personál a 24hodinová zdravotnická služba. Miramare nabízí svým hostům komplexní služby pod jednou střechou a více než 60 léčebných a relaxačních procedur. K léčbě jsou využívány vlastní léčebné minerální prameny - pramen Sv. Josefa a pramen Jaroslava.

Ubytování

Klienti CK zde mají možnost ubytování v pokojích typu superior (v budově Miramare II) nebo standard (v budově Miramare I). Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovacím koutem nebo vanou, WC, fén, televize se satelitním přijímačem, telefon, lednička, minibar (na vyžádání) a internetové připojení WIFI. Část pokojů typu superior má k dispozici balkon.

Restaurace

Hostům jsou k dispozici dvě restaurace, které nabízí bohatou nabídku české i mezinárodní kuchyně a samozřejmě také možnost dietního stravování. Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu, ovocné a zeleninové saláty, ovoce. 

Wellness služby

V hotelu můžete využívat dva bazény, infrasaunu, solárium, balneoprovoz a Jávský masážní salon.

Další hotelové služby

Najdete zde také dvě restaurace, zimní terasu, denní bar, ordinaci lékařů, kadeřnictví, kosmetické služby, manikúru a pedikúru.

Parkování

Své vozidlo můžete zaparkovat před hotelem za poplatek 80 Kč / den při pobytu nad 6 nocí, 100 Kč / den při pobytu do 6 nocí. Od poplatku za parkování jsou osvobozeni držitelé průkazu ZTP/P (osoby s těžkým zdravotním postižením) a jejich průvodci. Parkování nelze předem rezervovat. V případě zaplnění kapacity hotelového parkoviště je možno využít placených parkovacích míst ve městě.

Destinace

Charakteristickou tvář dal lázním slovenský architekt Dušan Jurkovič, který zde projektoval řadu budov inspirován valašskou architekturou. V lázních založených roku 1902 se dnes léčí  zejména nemoci trávicího, dýchacího a zažívacího ústrojí a poruchy látkové výměny. Luhačovice patří právem mezi nejkrásnější lázeňská města a o jejich slávu se zasloužily i léčivé prameny, které jsou považovány za jedny z nejúčinnějších v Evropě nejenom pro vysoký obsah minerálních látek, ale i pro kvalitní proplynění, např. Vincentka, Aloiska a další.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, 7x plná penze (snídaně - formou bufetu, oběd a večeře - výběr z menu), kredit 3360 Kč na lékařské vyšetření a až 10 procedur stanovených lékařem (doporučené procedury: 2x klasická masáž částečná, 2x suchá koupel s terapií CO2, 2x přírodní uhličitá koupel, 2x kyslíková terapie, 2x přístrojová inhalace Vincentkou), volný vstup do bazénu a infrasauny, zapůjčení županu, Wi-Fi připojení na internet

Základní cena nezahrnuje

  • lázeňský poplatek, parkování
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Lázeňský hotel Miramare: Pobyt pro seniory 7 nocí ****
Lokalita dle pořadatele: Česko, Luhačovice

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sanatorium Lázeňské hotely Miramare Luhačovice ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 607 862
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Zlínský kraj

5/ 5 1 recenzí

Pepa červenec 2016 Lázně na zkoušku. Mohu vyjádřit celkovou spokojenost po celou dobu dovolené od možnosti parkování, přijetí na recepci, poskytování veškerých služeb ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Nezávazná objednávka

Lázeňský hotel Miramare: Pobyt pro seniory 7 nocí
    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice

Cena
16 110 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 607 862

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
16 110 Kč