Hotel Lázně Teplice Nad Bečvou

  Česko, Olomoucký kraj, Teplice nad Bečvou

LÁZNĚ TEPLICE NAD BEČVOU PRAHA - Zadáno mužům - Teplice nad Bečvou

  Česko, Olomoucký kraj, Teplice nad Bečvou
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Díky unikátnímu přírodními zdroji – minerální vodě bohaté na oxid uhličitý, jsou místem ideálním pro pomoc hlavně srdíčku, cévám i celému organismu. Lázně v současnosti patří mezi špičková kardiorehabilitační centra. Je zde poskytována časná kardiorehabilitace pacientům po kardiochirurgických operacích. Kromě kardiovaskulárních chorob se zde léčí také nemoci onkologické, nemoci z poruch výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí (cukrovka), nemoci pohybového ústrojí či nemoci nervové. Léčí se zde i děti od 1,5 roku. Lázeňský dům Praha prošel v listopadu 2016 kompletní rekonstrukcí.

V nejbližším okolí se nachází Lázně Teplice nad Bečvou – lázně v Teplicích nad Bečvou využívají léčebné síly minerální vody, bohaté na oxid uhličitý, k léčení kardiovaskulárních onemocnění.

Dále pak Hranická propast – hranická propast - nejhlubší propast České republiky.

Nebo také Zbrašovské aragonitové jeskyně – národní přírodní památka, která nemá v ČR obdoby. Ročně tyto jeskyně navštíví až 60 tisíc turistů.

Ubytování

Komfortní ubytování v nově vybavených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích standard plus a dvoulůžkových pokojích Deluxe s vlastním sociálním zařízením a TV. Většina pokojů má navíc balkon s nádherným výhledem do zeleně.

Letní popis

Přímo v lázeňském areálu můžete navštívit veřejně přístupný jeskynní systém – Zbrašovské Aragonitové jeskyně. Jedná se o nejteplejší jeskyně v ČR s unikátní výzdobou, která byla vytvarována právě teplickou kyselkou. Nedaleko leží nejhlubší zatopená propast světa – Hranická propast. Její doposud zjištěná hloubka je 404 m pod vodní hladinou, dna však zatím nebylo dosaženo. Na protějším břehu řeky Bečvy se nachází chráněné území Hůrka, kde najdeme také zbytky hrádku Svrčov a vyhlídku s barokní sochou sv. Jana Nepomuckého.

565 656 610 Číslo zájezdu: 925 639
dnes 8–19 h