Hotel Le Médina Essaouira Thalassa Sea & Spa MGallery Collection

  Maroko, Essaouira

Le Medina Essaouira hotel

    Maroko, Marakes
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 2000. Objekt hostům nabízí celkem 117 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, DVD přehrávač a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Kdo se nechce vzdát sportu ani při cestování, ten se může věnovat golfu. Za poplatek je dále v nabídce jízda na koni. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, thalasso procedury a solárium a za příplatek také masáže. Hotel má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla Objekt nabízí také drobné občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Médina Essaouira Thalassa Sea & Spa MGallery Collection *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 341
dnes 8–19 h

Lokalita

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací