Le Meridien St Julians Hotel

  Malta, Saint Julian's

Le Méridien St. Julians Hotel & Spa

    Malta, St. Julian's
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody

  • hotel s ideální polohou 
  • rozsáhlé Spa centrum
  • WiFi zdarma
Popis hotelu

Hotel s ideální polohou. Rozsáhlé Spa centrum. WiFi zdarma.

Poloha

centrální, na hlavní promenádě. Restaurace, bary a nákupní možnosti cca 100 m. Místní centrum St. Julians cca 500 m. Golfové hřiště cca 10 km. Letiště cca 12 km.

Pláž

veřejná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 50 m. V letních měsících (červenec, srpen) nabízí hotel dopravu na 5 dalších pláží (za poplatek).

Vybavení

hotel disponuje 276 pokoji na 12 patrech. Svým hostům nabízí vstupní halou, klimatizovanou restauraci, 2 a-la-carte restaurace, sezonní střešní restauraci La Bajja (otevřená červenec - září, v závislosti na počasí), bar, kavárnu a obchody. Ve venkovním areálu se nachází sladkovodní bazén a terasa na opalování s barem u bazénu. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové superior pokoje (A1A/A2A/A3A): cca 30 m2, klimatizace, koupelna s vanou a sprchou, fénem a WC, trezor, posezení, telefon, minibar, sat. TV, set pro přípravu kávy a čaje a balkon na stranu do krajiny.

Dvoulůžkové pokoje deluxe (A1C/A2C/A3C): prostornější cca 32 m2, balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A1A/A2A/A3A.

Dvoulůžkové pokoje executive (A1F/A2F): prostornější cca 35 m2, balkon s výhledem na moře, pokoje jsou umístěny v nejvyšších patrech hotelu, navíc vstup do speciální zóny (executive lounge): 7:00 h - 19:00 h., nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje (pouze v odpoledních hodinách, po 16:30 h.), jinak disponují stejným vybavením jako pokoje A1A/A2A/A3A.

Rodinné superior pokoje (A2G/A3G): jedna prostorná místnost cca 38 m2, jinak stejné vybavení jako A1A/A2A/A3A.

Stravování

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů nebo výběr z menu o 3 chodech (dle obsazenosti hotelu). Na objednávku dietní strava.

Sport/aktivity

zdarma: fitness. Za poplatek: squash, půjčovna jízdních kol.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: krytý bazén, parní lázeň, sauna a vířivka. Za poplatek: Spa centrum s beauty procedurami, kadeřnictvím a širokým výběrem masáží.

Děti

dětské postýlky a dětské židličky v restauracích na vyžádání zdarma. Na vyžádání a za poplatek možnost hlídání dětí.

Info

služby delegáta: česky hovořící delegát do 31.10.18; místní kategorie: 5; příspěvek na životní prostředí: pro osoby starší 18 let, 0,50 €/den/os., platba na místě. Platba kartou: VISA, MasterCard, American Expres, Maestro, Diners. 

Upozornění

na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem 'YCZE'. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Meridien St Julians Hotel *****
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 323
dnes 8–19 h

Lokalita

Malta

Oblast Středozemního moře byla vždy místem bohatých dějinných událostí. Jedním z míst, kde se střetávaly různé kultury, bylo i Maltské souostroví. Historicky souostroví vzniklo vyvýšením pevninských desek, proto na mnohých skalních útvarech je zaznamenána hladina moře během celé historie. Malta, Comino i Gozo leží velmi blízko italské Sardínie. Od severní Afriky je dělí 250 km. Barva moře, které omývá břehy ostrovů, je tmavě modrá, místy přechází do tyrkysové nebo světlemodré barvy. Skalnaté pobřeží skrývá podmořský bohatý život, který díky čistotě moře je patrný pouhým okem. Malta je ideálním cílem dovolené pro kombinaci lenošení na pláži a poznávání zdejších památek. Vzhledem k původu ostrova nenalezneme zde mnoho písečných pláží. K nejkrásnějším plážím patří pláže v zálivu Mellieha Bay a Golden Beach. Mírné středozemské podnebí umožňuje turistům trávit slunnou dovolenou od dubna do konce října.

Malta - zavedení ekologické daně

S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň a to ve výši 0,5 EUR / osoba a noc, maximálně však 5 EUR / osoba a pobyt.

Ekologickou daň budou hradit osoby ve věku od 18 let. Poplatek budou vybírat přímo ubytovatelé v místě pobytu.

Malta - více informací