Hotel Le Notre Dame

  Francie, Paříž a okolí, Panthéon

LE NOTRE DAME SAINT MICHEL

    Francie, Paříž a okolí, Panthéon, Paříž
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Le Notre Dame je půvabný butikový hotel na břehu Seiny v centru Paříže. Má úžasný výhled na katedrálu Notre-Dame a na řeku. Le Notre Dame stojí na ideálním místě, odkud si velkoměsto můžete skutečně užít. Stojí velmi blízko k proslulému knihkupectví Shakespeare and Company a Latinské čtvrti. Na stanici metra a RER dojdete za minutu a dále se odtud dostanete přímo k památkám a obchodním čtvrtím ve městě.

Vybavení hotelu

Le Notre Dame nabízí bezplatné Wi-Fi a stylově zařízené pokoje. Byl zcela zrekonstruován a znovu otevřen teprve na začátku roku 2010.

Vybavení pokoje

Stylově zařízené pokoje jsou moderní a klimatizované. Najdete v nich TV s plochou obrazovkou, trezor, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, wifi připojení k internetu zdarma, klimatizaci a vlastní příslušenství. Některé z nich nabízí impozantní výhled na katedrálu.

Stravování

Snídaně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Notre Dame ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 341
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací