Hotel Le Royale Collection Luxury Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Le Royale Sonesta

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Krátký popis

Luxusní rekreační středisko s krásným výhledem na moře
v blízkosti centra
písečná pláž

Přehled

Tento elegantní hotel leží v zálivu Na'ama a přibližně 400 metrů od soukromé písečné pláže. Doba transferu z letiště Sharm El Sheikh je přibližně 10 minut.
Tento luxusní hotel má 165 pokojů rozmístěných v budovách kolem bazénu. K dispozici je prostorná vstupní hala s recepcí, Wi-Fi zdarma, různé bary, restaurace a a la carte restaurace. V dobře udržovaném venkovním areálu jsou 3 bazény (2 z nich jsou sezónně vyhřívané) s integrovaným dětským bazénem, barem a slunečními terasami. Zde a na pláži najdete zdarma lehátka, slunečníky a ručníky. V sousedním sesterském hotelu 'Sonesta Beach & Sonesta Club' se nachází prostorné lázně.

Pokoje

Komfortní pokoje mají vanu nebo sprchu, WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, satelitní TV, minibar (za poplatek), WLAN, čaj a kávovarem, klimatizaci a balkon nebo terasu s výhledem do zahrady. Je možné rezervovat také pokoje s výhledem na bazén.

Sport

v ceně:Fotbal, plážový volejbal, tenis (1x na osobu / týden, vícekrát za poplatek) v sesterském hotelu 'Sonesta Beach Resort & Casino'.
za poplatek:parní lázeň, masáž, sauna a vířivka v sousedním hotelu.

Pro děti

Mini klub (5-12 let), dětský bazén, dětské hřiště

Stravování

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpoledne káva, čaj a sušenky, půlnoční občerstvení. Lokální nealkoholické a alkoholické nápoje od 10 - 24 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 172 649
dnes 8–19 h

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací