Hotel Le Taha'a Beach Resort & Spa Pearl Resorts

  Francie, Francouzská Polynésie, Mota Tautau (Tahaa)

Le Taha’a Island Resort & Spa

    Francie, Francouzská Polynésie, Tahaa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Pláž

Hotel se nachází přímo na krásné písčité pláži.

Poloha

Hotel leží na atolu Motu Tautau a od ostrova Taha’a ho dělí pět minut cesty lodí. Cesta z ostrova Raiatea, na němž se nachází letiště, zabere 35 minut lodí.

Zábava

Možnosti zábavy zahrnují nepřeberné vodní sporty (windsurfing, vodní lyžování, jet skiiing...), šnorchlování a potápění pro které jsou zde vynikající podmínky, jízdu na kajaku, kánoi či šlapadlech, tenis, volejbal, pétanque, plážový volejbal, stolní tenis, vyhlídkové plavby, různé výlety (safari, vanilková plantáž, perlová farma, krmení žraloků...), vyhlídkové lety helikoptérou, romantický piknik na odlehlém ostrůvku či masáže a jiné uvolňující procedury v lázních.

Vybavení

O uspokojení kulinářských potřeb hostů se postarají tři restaurace, které podávají polynéské pokrmy, jídla z čerstvých mořských plodů nebo pořádají plážové barbecue. Dále jsou k dispozici dva bary, sladkovodní bazén s lehátky, osvětlený tenisový kurt, volejbalový kurt, jacuzzi, lázně, centrum potápění a vodních sportů, dva butiky, prádelna, směnárna, knihovna a pokojová služba.

Ubytování

Pro hosty je připraveno 48 vodních a 12 plážových bungalovů, které svou rozlohou přesahující 100 m2 a svým luxusním zařízením hravě předčí většinu ostatních hotelů v oblasti. Plážové vily disponují vlastním bazénem, tropickou zahradou a obehnány kamennou zdí, aby tak poskytly co maximální soukromí. Vodní zase nabízejí přímý přístup do laguny a terasu s lehátky. Vybavení bungalovů zahrnuje klimatizaci, stropní větrák, minibar, varnou konvici, telefon s možností mezinárodních hovorů, kabelovou televizi, rádio, CD přehrávač, bezpečnostní schránku, vysoušeč vlasů a koupelnu s vanou a sprchou.

Zkušenosti CK

Báječné místo pro přepychovou dovolenou vhodné pro zamilované dvojice nebo příznivce vodních sportů a potápění.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Taha'a Beach Resort & Spa Pearl Resorts *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 630 817
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací