Hotel Lebed

  Bulharsko, Svatý Konstantin

4/5

Lebed

    Bulharsko, Svatý Konstantin
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Hotel Lebed se nachází v letovisku Saints Constantine and Helena a je součástí oceněného komplexu Grand Hotel Varna Resort & Spa. Hotel se řadí do 4* kategorie a svým klientům nabízí luxusní prostředí pro odpočinek a relaxaci - udržované tiché zahrady, útulné a komfortní pokoje, a vysoká úroveň služeb v rámci programu All Inclusive Plus se postarají o příjemné strávení dovolené.

Hotel se nachází pouhých 200 m od pobřeží. V okolí se nachází delfinárium, ZOO, a množství dalších turistických zajímavostí a pamětihodností. Centrum letoviska Zlaté Písky se nachází cca 7,5 km daleko. Mezinárodní letiště Varna je vzdálené cca 15 km.

Vybavení hotelu

Hotel disponuje stylovými interiery, a svým hostům poskytuje služby na velmi vysoké úrovni. V hotelu se nachází hlavní restaurace podávající národní a mezinárodní kuchyni, hotelový bar, venkovní plavecký bazén, a bar u bazénu. V prostorech hotelu, u bazénu i na pláži se lze připojit k wi-fi síti. K hotelu náleží pláž.

Vybavení pokoje

V nabídce hotelu je několik druhů elegantně zařízených pokojů:

2 lůžkový pokoj s možností dvou přistýlek
- velikost cca 20m2
- dvě samostatné postele, rozkládací pohovka s rozměry 120/190 cm

Rodinný pokoj (2 propojené pokoje s možností celkem dvou přistýlek)
- 2x dvoulůžkový pokoj o velikosti cca 20m2
- dvě samostatné postele, rozkládací křeslo
- v každém pokoji TV s plochou obrazovkou, telefon, klimatizace, mini lednička, trezor, koupelna se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů, a balkon

Studio s možností dvou přistýlek
- velikost cca 48m2
- ložnice s manželkou postelí
- obývací místnost s pohovkou, křesly a mini ledničkou
- TV s plochou obrazovkou, trezor, koupelna s vanou a oddělené WC

Stravování

Hotel poskytuje stravování ve formě All Inclusive Plus:

- snídaně, oběd a večeře formou bufetu
- speciální dětský bufet v hlavní restauraci
- lehké občerstvení (sladkosti, sušenky a sendviče) v lobby baru
- horké nápoje (káva, čaj), nealkoholické a alkoholické nápoje v nonstop lobby baru a dalších hotelových barech v rámci jejich otevírací doby
- zmrzlinový a ovocný bar (pouze pro pobyty v termínu 1.6.-6.9.)

Změna složení a služeb programu all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Pláž a plážový servis

K hotelu náleží pláž 'South Beach' vzdálená cca 150 m od hotelu Lebed. Pro klienty jsou na pláži zdarma k dispozici lehátka a slunečníky (1 slunečník a 2 lehátka v rámci pokoje), možnost zapůjčit si plážové osušky. V plážovém baru je bezplatná konzumace nealkoholických i alkoholických nápojů (pouze pro pobyty v termínu 1.6.-6.9.).

Pro děti

Dětské postýlky, dětské menu a vysoké židličky v restauraci, denní animační program, dětský zábavní park, dětský klub v hotelu Dolphin (pro děti ve věku 3-12 let), vyhřívaný dětský bazén se skluzavkou (pouze pro pobyty v termínu 1.6.-6.9.).

Sport a zábava

Venkovní fitness v parku, denní animační program - aerobik, vodní gymnastika, plážový volejbal, stolní tenis, kulečník, bocce, šipky, a další sporty podle aktuálního hotelového programu. Večerní animační program (pouze pro pobyty v termínu 11.6.-31.8.).

Služby v ceně

Lehátka a slunečníky u bazénu (1 slunečník a 2 lehátka v rámci pokoje), denní a večerní animační program, Wi-fi.

Služby za poplatek

Pronájem tenisového kurtu.

Poznámka

Parkování je k dispozici zdarma v hotelovém areálu.
Zvířata nejsou povolena.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Lebed ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 256 590
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Svatý Konstantin

4/ 5 4 recenzí

Kamil L. červenec 2015 Hotel Lebed. Spokojenost.... celá recenze

Miloslav Hubáček červenec 2015 Spokojenost s hotelem Lebed Bulharsko. 4 hvězdičkový hotel splňoval všechny moje požadavky-klid,blízkost pláže,hotelový rervis. Blízko k letišti-30 min. Vřele doporuču... celá recenze

Mirka srpen 2013 Užasná dovolená!. Hotel byl užasný.Neužem si ho vynachválit.Všude čisto a krasně.Personál mily a obětavý.Němeli jsme sebemenší problém.Byli jsme tam... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-lebed-svaty-konstantin-bulharsko-z1256590/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací