Hotel Ledro

Itálie, Trentino - Alto Adige, Pieve di Ledro

LEDRO

  Itálie, Italská jezera, Trentino - Alto Adige, Lago di Garda, Lago di Ledro, Pieve di Ledro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

pěkná rezidence leží na klidném místě. Ubytování vhodné především pro ty, kteří si chtějí užít krásného přírodního prostředí pro podnikání výletů. Rezidence je dependancí Hotelu Garden, kde jsou poskytovány hlavní služby a je zde k dispozici bazén.

Ubytování

apartmány jsou standardně zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, mikrovlnná trouba, TV/SAT, balkon nebo terasa. C6: (75 m2, max. 6 osob) dvě ložnice po dvou lůžkách, denní místnost s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem.

Postýlka

na vyžádání pro dítě do 3 let (za poplatek € 5,-/ den).

Stravování

vlastní, možnost dokoupení snídaně, polopenze nebo plné penze v Hotelu Garden.

Služby

zahrada. Recepce, Wi-Fi (ve společných prostorech, zdarma), zahrada, bazén (20x10 m), restaurace, lehátka a slunečníky u bazénu sluneční terasa, půjčovna kol, dětský koutek, nordic walking - v Hotelu Garden (cca 600m). Tenisový kurt (200 m) za poplatek.

Parkování

do vyčerpání míst, zdarma.

Vzdálenost od centra

400m.

Vzdálenost od jezera

850 m.

Pláž

oblázková s relativně pozvolným vstupem do vody.

Zvíře

povoleno, na vyžádání, zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 196 384
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací