Hotel Zámek Liblice

Česko, Středočeský kraj, Mělník

Hotel ZÁMEK

    Česko, Polabí, Ralská pahorkatina a Kokořínsko, Středočeský kraj, Mělník
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje: ubytování se snídaní, místní poplatky, parkování.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

V České republice je mnoho zámeckých hotelů, ale jen pár z nich vám může nabídnout tak ojedinělou možnost ubytování na zámku s neopakovatelnou atmosférou propojení historie, komfortu a moderní architektury. Na zámku Liblice vám přichystají pohodu a soukromí, nezapomenutelné romantické chvíle a jedinečné zážitky. Nedílnou součástí areálu je zámecká zahrada, obora a Slatinná louka u Liblic (přírodní rezervace s naučnou stezkou). Zárukou vaší správné volby je certifikace od Asociace hotelů a restaurací na hotel ****.

POLOHA

Zámecký hotel je situován v malebném zákoutí severní části Středočeského kraje, v blízkosti soutoku Labe a Vltavy, v oblasti, kde se rodí nejlahodnější česká vína. Najdete jej na cestě z Mělníka na Mladou Boleslav, nedaleko loveckého revíru Hostín a Kokořínského údolí s přírodním koupalištěm Harasov a dominantou hradu Kokořín.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, výtah, hot. trezor, Wi-Fi (zdarma), restaurace, bar, vinotéka, letní zahrádka s výhledem do parku, sluneční terasa, wellness centrum (whirlpool, sauny, masáže, solárium), zámecká zahrada s oborou s možností pikniku, knihovna, pronájem kol, pro děti - postýlka (zdarma), hřiště, hlídání dětí (za poplatek); konferenční služby, parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ

ZÁMECKÉ 1lůžkové pokoje DELUXE dobový nábytek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župan, pantofle), 140 cm široké jednolůžko (možno i pro dva, druhý za cenu přistýlky), TV-SAT, telefon, minibar, Wi-Fi; ZÁMECKÉ 2lůžkové pokoje SUPERIOR (prostornější, s kávovarem) a DELUXE (1. a 2. patro), dobový nábytek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župan, pantofle), TV-SAT, telefon, minibar, Wi-Fi; ZÁMECKÉ 2lůžkové apartmány SUPERIOR dobový nábytek, velké prostory (2lůžkový pokoj s velkým předpokojem), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župan, pantofle), možnost až 2 přistýlek, výhled na jižní terasu, TV-SAT, telefon, minibar, Wi-Fi, jeden apartmán (Svatební) s dobovým krbem a výhledem do zahrady; Pokoje ve vedlejších budovách zámku (vše v uzavřeném dvoře) jsou rozdělené na východní a západní depandanci. Z té východní je krásný výhled na zámek, v západní jsou vítáni i domácí mazlíčci. DEPANDANCE 1lůžkové pokoje ECONOMY moderní vybavení, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), TV-SAT, trezor, minibar, Wi-Fi; DEPANDANCE 2lůžkové pokoje ECONOMY moderní vybavení, některé s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), TV, telefon, minibar, Wi-Fi; DEPANDANCE 3lůžkové rodinné pokoje ECONOMY moderní vybavení, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), TV-SAT, telefon, minibar, Wi-Fi.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet), za příplatek polopenze nebo plná penze.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

badminton, cykloturistika, pěší turistika, stolní hry, rybaření (za poplatek). V průběhu celého roku můžete navštívit různé akce pro veřejnost - Masopust, Velikonoce, Dětský den a další.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 042 319
dnes 8–19 h