Imperial Beach Hotel Louis

  Kypr, Paphos

5/5

Louis Imperial

    Kypr, Jižní Kypr, Paphos
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

4* Louis Imperial Beach je situován v klidnější části malebného letoviska Paphos, přímo u krásné písčité pláže.

Přehled

živý plážový resort patří do prestižní sítě hotelů nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo u hotelu půjčovny automobilů a motocyklů

Stručná poloha

centrum Paphosu cca 20 minut letiště Larnaca je vzdáleno 145 km přímo u krásné písčité pláže tradiční trh, historické památky, turistické atrakce

Poloha

Hotel patří do prestižní sítě hotelů, je situován v klidnější části malebného letoviska Paphos, které je vzdáleno cca 20 minut od centra. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v centru Paphosu, které je pohodlně dostupné příjemnou procházkou, kde jsou obchody, taverny, bary, kavárny.

Vybavení hotelu

4* Louis Imperial Beach je oblíbený, nově zrekonstruovaný hotelový resort, který disponuje 239 pokoji, rozmístěnými v moderní třípatrové budově, obklopené nádhernou palmovou zahradou. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory a lobby barem, hlavní restaurace, stylová a la carte restaurace, internetový koutek za poplatek, WiFi připojení je za poplatek, společenská místnost se satelitní TV, herna, kosmetický salón, kadeřnictví, masážní salón, fitness centrum, služby lékaře, konferenční prostory, sauna, parní lázeň, solárium, úschovna zavazadel, půjčovna automobilů, motocyklů a jízdních kol, vnitřní vyhřívaný bazén, velký venkovní bazén, dětský bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa, lehátka a slunečníky zdarma, dětské hřiště, mini klub, sportoviště a parkoviště. Zajišťuje pravidelné animační programy pro děti i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity, fitness centru, plavání, tenis, squash, volejball, stolní tenis, plážový volejbal, bowling, kulečník, počítačové hry, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, vodní sporty na pláži za poplatek. Příjemná, menší písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, doporučujeme obuv do vody. Pro relaxaci je určena sauna, vířivka, parní lázeň, kadeřnictví, kosmetický salón, manikůra, pedilůra a masážní salón s bohatou nabídkou masáží.

Vybavení pokoje

V hotelu jsou elegantně zařízené nově zrekonstruované pokoje. Prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením, sprcha a vana, toaleta, fén, kosmetické přípravky, telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, setem pro přípravu kávy, čaje, chladničkou za poplatek, minibarem a trezorem za poplatek, balkonem s výhled na moře nebo do okolí. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání zdarma. WiFi na pokoji je k dispozici za poplatek. Pokoje s bočním a přímým výhledem na moře jsou na vyžádání za poplatek. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením, sprcha a vana, toaleta, fén, kosmetické přípravky, telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, setem pro přípravu kávy, čaje, chladničkou za poplatek, minibarem a trezorem za poplatek, balkonem s výhled na moře nebo do okolí.

Stravování

All inclusive stravování, od 10:00 do 24:00 lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a obnáší plnou penzi formou bohatého bufetu koutek zdravé výživy, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Pro děti je k dispozici dětský bufet. U večeře je vyžadováno formální oblečení, dlouhé kalhoty u mužů. Hotel pořádá pravidelné tématické večeře-řecká, italská, mexická, asijská.

Názor CK

Moderní prázdninový resort si získává své hosty polohou přímo u krásné pláže, vynikající kuchyní, komfortním ubytováním, velmi pestrou nabídkou služeb a jejich dobrou úrovní. Moře v okolí hotelu je díky bohatému podmořskému životu vyhledávanou potápěčskou lokalitou.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Louis Imperial ****
Lokalita dle pořadatele: Paphos, Pafos
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Imperial Beach Hotel Louis ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 666 362
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Paphos

5/ 5 1 recenzí

Pepa Rokos září 2013 Perfektní dovča!. I když jsme z Prahy a tento zájezd jsem sehnal velice výhodně u Seneca tour a letěli jsme z Bratislavy, můžu vám jak cestovku, tak... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-louis-imperial-jizni-kypr-kypr-z2666362/1705538204/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací

Nezávazná objednávka

Louis Imperial
    Kypr, Jižní Kypr, Paphos

Cena
38 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 666 362

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
38 990 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
4 600 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč