Hotel Lövér

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Sopron

LÖVÉR

    Maďarsko, Maďarské termály, Severní Maďarsko, Západní Maďarsko, Sopron
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky STANDARD, Spr. nebo vana +WC, SAT/TV, rádio, telefon, minibar, fén, balkon (Pokoje s výhleden do parku za příplatek a na dotaz) b) 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky SUPERIOR, vana +WC, SAT/TV, rádio, telefon, sejf, minibar, fén, balkon Pokoje jsou nekuřácké.

STRAVA

rozšířená polopenze

DALŠÍ SLUŽBY

Zapůjčení županu: 700 HUF/osoba Dětská postýlka, židlička - zdarma Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Mastercard, American Expres, Maestro

DÍTĚ

Jedno dítě do 5,99 let na přistýlce (je-li k dispozici) s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob na pokoji.

KOUPÁNÍ

Hotelový vnitřní bazén (10 x 4,5 m), plovárna Löver (cca 500 m)

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

10 Eur/noc (bez krmení)

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 15.00 a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 11.00 hod v den odjezdu. (Upozornění: v případě dřívějšího příjezdu - před 15.00 hod - bude na místě účtován příplatek 3000 HUF/pokoj). POZOR! Všechny pokoje jsou nekuřácké. Kouření povoleno na vyhrazených místech.

SLEVY A VÝHODY

Dítě zdarma a dětská cena povolena v doprovodu 2 plně platících osob.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

POBYT NA 3 DNY/2 NOCI - 2x ubytování ve vybrané kategorii - 2x rozšířená polopenze (snídaně bufetové stoly, od 13.00 do 14.00 hod polévka, večeře o 4 chodech nebo bufetové stoly) BONUSY ZDARMA: - neomezený vstup do vnitřního bazénu, whirlpool, sauny, fitness, - trezor na recepci, - Wi-Fi v hotelové hale a na pokojích, - dětské hřiště s pískovištěm, dětská herna, - parkování

PROGRAMOVÝ POBYT č.2

POBYT NA 5 DNÍ/4 NOCI - 4x ubytování ve vybrané kategorii - 4x rozšířená polopenze (snídaně bufetové stoly, od 13.00 do 14.00 hod polévka, večeře o 4 chodech nebo bufetové stoly) BONUSY ZDARMA: - neomezený vstup do vnitřního bazénu, whirlpool, sauny, fitness, - trezor na recepci, - Wi-Fi v hotelové hale a na pokojích, - dětské hřiště s pískovištěm, dětská herna, - parkování

CELKOVÁ KAPACITA

180 pokojů

REKREAČNÍ POPLATEK

1,70 Eur/den

PROČ K NÁM ?

Proč hotel Löver Sopron: - klidné prostředí - wellness a relaxace - bohatá nabídka wellness procedur

VYBAVENÍ

Recepce, restaurace Borostyán s terasou, kavárna, park, dětské hřiště a herna, zahradní šachy, petanque, vnitřní bazén, whirlpool, sauna, infra sauna, fitness, solárium, půjčovna kol, Wi-Fi ve společenských prostorech (zdarma), výtah, parkoviště. Wellness & Beauty - kosmetiské studio, manikúra, pedikúra, masáže, elektroterapie a hydroterapie, Kneippova terapie, solná jeskyně a privátní sauna, solárium. V blízkosti 6 tenisových kurtů.

POLOHA

Hotel se nachází v klidném prostředí před branami města v lesnaté krajině Lövéru s mnoha turistickými stezkami, centrum cca 2 km.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 660 977
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací