Lu' Hotel Maladroxia

  Itálie, Sardinie, Sant'Antioco

Lu´ Hotel Maladroxia

    Itálie, Sardinie, Sant'Antioco
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Charakteristika

Komfortní hotel ve středomořském stylu, pouhých pár metrů od pláže, v letovisku Maladroxia na ostrově Sant'Antioco.

Poloha

Hotel Lu Hotel Maladroxia leží na ostrově Sant ?Antioco ve přímořském městečku Maladroxia, nedaleko jedné z nejkrásnějších místních pláží. Na promenádě malého letoviska jsou k dispozici bary a restaurace, které jsou blízko pláže s jemným bílým pískem a křišťálovým mořem. Lu Hotel Maladroxia, vybavený veškerým komfortem, je ideální místo pro cestovatele, kteří chtějí strávit dovolenou na jednom z nejkrásnějších míst Sardinie. Sant'Antioco je největší ostrov náležející k Sardinii a má velmi staré historické a kulturní kořeny, které pocházejí z doby fénické stejně jako z římské. Území je bohaté na historii a přírodní skvosty. Hlavní město ostrova, Sant'Antioco, je vzdálené cca 8 km a nabízí živou promenádu s bary, restauracemi a obchůdky s typickými produkty. Vzdálenost od letiště v Cagliari 85 km (cca 1,5 h).

Vybavení

Součástí hotelu je non-stop recepce, restaurace, americký bar, venkovní bazén s hydromasáží, bezplatné parkoviště. Wi-fi připojení i na pokojích zdarma. Domácí zvířata do 7 kg na vyžádání, za poplatek a po předložení očkovacího průkazu.

Ubytování

Hotel disponuje 36 pokoji. Jsou zařízené ve středomořském stylu, nabízejí veškeré pohodlí s vysoce kvalitním příslušenstvím a službami pro relaxační dovolenou. Součástí všech typů je: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, telefon, vysokorychlostní Wi-Fi zdarma, LCD-TV, trezor a minibar. Dětská postýlka na vyžádání, za poplatek na místě. Typy pokojů: COMFORT výhledem do zahrady 20 m2, možnost 1 přistýlky. DELUXE s výhledem na moře a balkonem - 25 m2, možnost 1 přistýlky. Velké, prostorné s krásným výhledem na malebný záliv. JUNIOR SUITE FAMILY s výhledem do zahrady - 30 m2, možnost až 2 přistýlek. JUNIOR SUITE s výhledem na moře a terasou nebo verandou - 28 m2, možnost 1 přistýlky. Pohodlné a světlé apartmá, jen pár kroků od pláže. Mají navíc pohovku a panoramatickou terasu s výhledem na malebnou zátoku Maladroxia. SUITE s výhledem na moře a terasou nebo verandou - 30 m2, prostorné, moderní apartmány pár kroků od pláže, možnost až 2 přistýlek. Poslední dva typy pokojů jsou zvláště vhodné pro rodiny. Na vyžádání a s příplatkem jednolůžkové pokoje DELUXE DUS a COMFORT DUS. Check-in: 14:00 h. Check-out: 10:00 h.

Stravování

Snídaně. Polopenze či plná penze (oběd + večeře) je možná za příplatek. Nápoje nejsou v ceně. Panoramatická restaurace s výhledem na nádhernou zátoku Maladroxia nabízí výběr jídel z místní i mezinárodní kuchyně, s důrazem na výběr kvalitních a čerstvých produktů. Bar je ideálním místem pro oslavu a zvláštní příležitosti, nachází se jen pár kroků od moře a bazénu, a nabízí chutné středomořské občerstvení vhodné pro letní oběd. Večer se pak stává ideálním místem pro romantickou večeři nebo lahodný koktejl v okouzlující atmosféře. Na vyžádání je možné si pronajmout celou terasu s výhledem na moře a přilehlý salonek k soukromým oslavám.

Sport a animace

Lokalita je ideální pro vodní sporty - potápění, využití pronájmu různých druhů lodí, lodní výlety, kite boarding, mořský rybolov, šnorchlování. Sportovní vyžití doplňuje horská turistika, cyklistika, jízda na koni. Hotel nabízí rozmanité balíčky sportů s instruktorem a výletů. Vše za poplatek.

Pláž

Hotel Lu 'Maladroxia má nádherný výhled na místní bílou pláž, jednu z nejkrásnějších na ostrově Sant'Antioco, která je vzdálena cca 30 m od hotelu. Plážový servis na pláži za poplatek. Další kouzelné pláže zapuštěné do středomořské květeny jsou dostupné veřejnou dopravou nebo autem.

Poplatky na místě

POVINNÉ: Pobytová taxa € 4/os./den (změna vyhrazena) FAKULTATIVNÍ (na vyžádání): Dětská postýlka € 10/noc v období 1.6.-4.10.2024 (v ostatních obdobích zdarma). Domácí zvíře (malé rasy) € 10/noc.

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: 15 % z ceny ubytování při objednání do 31. 3. 2024 NA VYŽÁDÁNÍ: 10 % z ceny ubytování při rezervaci do 15 dní před příjezdem v období 10.5.-19.7. a 7.9.-26.10.2024 2 % z ceny ubytování při rezervaci do 30 dní před příjezdem v období 27.7.-6.9.2024 Sunday Midweek: 10 % z ceny ubytování při rezervaci od 1.4. do 30.4. pro pobyty na min. 1-5 dní (neděle - čtvrtek) se snídaní v období 1.4.-31.5. a 21.9.-26.10.2024. NOVOMANŽELÉ - 5% z ceny ubytování - platí pro pobyt se snídaní na min. 5 nocí a je nutné předložit kopii oddacího listu. SLEVY NELZE NAVZÁJEM SČÍTAT, není-li uvedeno jinak.

Základní cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, privátní transfer z a na letiště, ubytování se snídaní, nebo za příplatek s polopenzí či plnou penzí, služby delegáta na telefonu.
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní, nebo za příplatek s polopenzí či plnou penzí, služby delegáta na telefonu.

Základní cena nezahrnuje

  • Pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: SARDEGNA TRAVEL s.r.o., IČ 27112063.
Název hotelu dle pořadatele: Lu´ Hotel Maladroxia ****
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Maladroxia
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lu' Hotel Maladroxia ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 70 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 597 046
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Lu´ Hotel Maladroxia
    Itálie, Sardinie, Sant'Antioco

Cena
36 845 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 597 046

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
21 676 Kč
povinný příplatek za transfer TAM - celá ubytovací jednotka
1
7 590 Kč
povinný příplatek za transfer ZPĚT - celá ubytovací jednotka
1
7 579 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč