Bahia Principe Luxury Hotel Runaway Bay

  Jamajka, Middlesex, Runaway Bay

Bahía Príncipe Luxury Runaway Bay

    Jamajka, Runaway Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • Adults Only hotel
  • All inclusive
  • vlastní 1 km dlouhá písečná pláž
  • vodní park
Letovisko

Runaway Bay

Umístění

Hotel se nachází na severu ostrova ve středisku Runaway Bay. Je postavený ve viktoriánském stylu a leží přímo u vlastní 1 km dlouhé bílé písečné pláže. Součástí resortu je zábavní a nákupní centrum s typickou jamajskou atmosférou Bahia Principe Village. Od listopadu 2016 nově otevřený vodní park v resortu. Vzdálenost od města Ocho Rios cca 25 minut, od letiště v Montego Bay cca 60 minut.

Pláž

Hotel leží přímo u písečné pláže, lehátka, slunečníky a ručníky.

Hotel

Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace a 5 restaurací a la carte, 6 barů, menší spa a wellness centrum, 3 bazény, jacuzzi a tropická zahrada s terasou, lehátka, slunečníky a ručníky zdarma. Přímo u hotelu obchodní a zábavní centrum Pueblo Principe s množstvím obchůdků, barů a restaurací.
Zdarma: WiFi v celém areálu hotelu.

Pokoje

Junior suite de Luxe: koupelna/WC (s oddělenou sprchou a hydromasážní vanou, vysoušeč vlasů), klimatizace, ventilátor, TV/sat., trezor za poplatek, kávovar, minibar, telefon, terasa nebo balkon a obývací část.Junior suite de Luxe Ocean view: navíc výhled na moře.
Junior suite de Luxe Beachfront jsou v přední řadě u pláže

Stravování

All inclusive: snídaně, oběd a večeře v hlavní restaurace Večeře v jedné z restaurací a la carte (italská, japonská kuchyně, rybí restaurace, gril house, gourmet restaurace - možnost rezervovat 3x za každý týden pobytu) Snack a lehké občerstvení ve snack baru Alkoholické a nealkoholické nápoje (do 02.00 hod. ve snack baru, dále na diskotéce v Pueblo Principe) Pravidelné každodenní doplňování minibaru (nealkoholické nápoje a pivo) Fitness centrum Mezinárodní animační program 1 hodina sportovních aktivit denně - windsurfing, tenis (osvětlení za poplatek), šnorchlování, katamarán, kajaky, vyjížďky na kole

Rekreace

Zdarma: viz program all inclusive.Za poplatek: motorizované vodní sporty na pláži, vyjížďky na koni, lekce windsurfingu, vyjížďky na jachtě, sauna; golfové hřiště je vzdáleno cca 2 km od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bahia Principe Luxury Hotel Runaway Bay *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 285 290
dnes 8–19 h

Lokalita

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací