Mackenzie Beach Hotel Apt

  Kypr, Larnaca

Mackenzie Beach Hotel APT

    Kypr, Jižní Kypr, Larnaca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel přímo u pobřežní promenády Larnacy.

Přehled

stravování přímo na hotelu skvělá poloha pro relax i toulky možnost ubytování až 4 osob vysoká kvalita hotelových služeb

Poloha

u písečné pláže (Modrá vlajka) přímo u promenády Phinikoudes nákupní možnosti v přímém okolí mezinárodní letiště v Larnaca 2 km

Poloha

Mackenzie Beach Hotel & Apartments se nachází přímo naproti pláže Mackenzie (ocenění Modrou vlajkou, přechod přes místní pobřežní komunikaci) ve městě Larnaca, přímo u pobřežní promenády s nespočtem nákupních možností a míst k posezení. Hotel byl dostavěn v roce 1995 a prošel rekonstrukcí v roce 2012. V dosahu 2-3 km najdete řadu historicky zajímavých míst a budov, kostelů či galerií (vzdálenější zajímavosti či pláže oblasti Vám budou snadno dostupná díky místní dopravě). Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno pouhé 2 km.

Vybavení hotelu

hotelová 7patrová budova se zajímavou architekturou stojí přímo u pobřežní promenády s místní komunikací a cyklostezkou. Po nich následuje přístup z promenády na hezkou a velice populání pláž s pozvolným vstupem do moře (plážový servis na pláži za poplatek). Uvítá Vás prostorná recepce s lobby s vnitřním barem. Stravování obstarává restaurace a snack pool bar. Střešní kavárna Vám nabídne příjemné posezení s úchvatným výhledem na celé okolí a na pláž. Nechybí společenská místnost, herna, business centrum, kadeřnictví, Wi-Fi připojení ve společných prostorách zdarma. U venkovního bazénu je sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zdarma).

Vybavení pokoje

hotel nabízí ubytování v moderně zařízených pokojích a apartmánech, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, coffee/tea set, telefon, pracovní desk a křeslo, balkón s výhledem na okolí nebo na moře (na vyždádání za příplatek). Apartmány mají rovněž kuchyňský kout se základním vybavením).

Pojmenování zařizení

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Stravování

snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive (snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne snack občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby po celý den). Přesné časy stravování Vám budou sděleny po příjezdu.

Názor CK

v hotelu se snoubí kombinace ideálního výchozího bodu pro objevování okolí s pobytem a relaxací na pláži. Budete mít doslova poruce možnost přjemných procházek po pobřežní promenádě a zároveň rušné turistické centrum města. Hotel je vhodný i pro rodiny s 1-2 dětmi.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 223 523
dnes 8–19 h

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací