Maitai Polynesia Bora Bora Hotel

  Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora

5/5

Maitai Polynesia

    Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • levnější hotel na Bora Bora
  • ideální pro potápění a šnorchlování
  • vhodné pro rodiny s dětmi
  • mnoho vodních sportů
Letovisko

ostrov Bora Bora

Umístění

Hotel Le Maitai Polynesia Bora Bora leží na západní straně ostrova, poblíž místa Matira Point, v krásné tropické zahradě. Letiště je vzdáleno 12 km a přístav je vzdálen 7 km od hotelu.

Pláž

Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu.

Hotel

Vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, 2 bary, obchůdek se suvenýry, TV místnost, prádelna, směnárna, úschovna zavazadel, Wi-Fi připojení zdarma, knihovna, půjčovna kol.

Pokoje

Pokoj Garden View celkem 28 pokojů s výhledem do zahrady. Menší pokoje s manželskou postelí nebo na vyžádání 2 oddělené postele. Některé pokoje mají navíc rozkládací pohovku v případě ubytování 3 osob. Interiér je laděn do tmavších barev vyjma světlé dlážděné podlahy.
Pokoj Ocean View tyto pokoje jsou stejné, jako pokoje Garden View, ale zde se vám naskytne výhled na oceán a sousední ostrovy. Ve vybavení se liší navíc kávovarem/ rychlovarnou konvicí, telefonem a připojením k Wi-Fi zdarma. Některé pokoje mají i rozkládací pohovku v případě ubytování 3 osob.
Plážový bungalov celkem 13 prostorných bungalovů umístěných přímo u pláže, interiér v dřevěném dekoru, venku mají terasu s posezením, uvnitř ložnici s manželskou postelí a rozkládací pohovkou. Ve vybavení navíc najdete oproti pokoji Garden View fén, připojení k Wi-Fi, telefon, kávovar/ rychlovarnou konvici a větrák nad postelí. Maximální kapacita jsou 3 dospělí.
Nadvodní bungalov 13 malebných bungalovů s doškovou střechou nacházející se přímo nad lagunou. Najdete tu poměrně prostornou ložnici s manželskou postelí a rozkládací pohovkou, venku potom terasu s výhledem na oceán. Vybavení pokoje a interiér jsou stejné, jako u Plážového bungalovu. Navíc má tento bungalov část prosklené podlahy, kde budete moci pozorovat podvodní život. Maximální kapacita čítá 3 dospělé osoby.

Stravování

Haere Mai - restaurace s francouzskou a polynéskou kuchyní, večerné barbecue, Tama´a Maitai - lehká jídla, saláty, pizza, hamburgery, čerstvé ryby a další speciality, Manuia bar, Plážový bar - alko a nealko nápoje a koktejly.

Rekreace

Vodní sporty, potápění, tůry s průvodcem po ostrově, rybolov, šnorchlování, kanoe a kajaky, výlety s piknikem, safari, lagunárium, výlet na lodi s proskleným dnem, Spa a Wellness centrum s masážemi a procedurami v sesterském hotelu.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě s přestupem včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu (přelet nebo lodní přejezd dle ostrova)
  • počet nocí dle výběu
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
  • služby anglicky/francouzsky mluvícího zástupce zahraničního partnera
  • virtuální český delegát
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Maitai Polynesia ***
Lokalita dle pořadatele: Francouzská Polynésie, Bora Bora
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Maitai Polynesia Bora Bora Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 261
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Francouzská Polynésie

5/ 5 1 recenzí

Miroslav září 2012 Dovolená Bora Bora. Skvělá dovolená pro ty, kteří touží po klidu a pohodě. Domorodci jsou milí a přívětiví, moře nádherně čisté a teplé. Termín září... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací

Nezávazná objednávka

Maitai Polynesia
    Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora

Cena
202 439 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 261

Zájezd

dospělá osoba
0
202 439 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
3 738 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
2 282 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 14 dní
0
1 Kč