Hotel Maitai Rangiroa

  Francie, Francouzská Polynésie, Rangiroa Atol

Maitai Rangiroa Lagoon Resort

    Francie, Francouzská Polynésie, Rangiroa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento resort se nachází u laguny Rangiroa, jedné z největších lagun jižné polokoule. Připraveno je v něm 38 pokojů a bungalovů zařízených v tradičním polynéském stylu, které jsou ukryty uprostřed exotických zahrad a nabízejí krásnou vyhlídku na azurové moře.

Zábava

Laguna nabízí ideální podmínky pro šnorchlování a potápění, dále se hosté mohou projet na kajaku, vydat se na výlet lodí, zahrát si pétanque, obdivovat podmořský svět na projížďce lodí se skleněným dnem, věnovat se rybaření nebo si dopřát masáž.

Pláž

U hotelu je malá pláž se slunečníky a lehátky.

Poloha

Hotel se nachází na břehu laguny Rangiroa ve Francouzské Polynésii, která je vzdálená 50 minut letu od mezinárodního letiště v Papeete na Tahiti. K nejbližšímu městečku Avatoru je to od hotelu 5 kilometrů.

Vybavení

Vybavení hotelu zahrnuje restauraci s výhledem na lagunu, která podává pokrmy francouzské, mezinárodní i polynéské kuchyně, bar, bazén, půjčovnu kol a aut, parkoviště, obchod se suvenýry, prádelnu a bezpečnostní skříňky na recepci.

Ubytování

K dispozici je 38 prostorných pokojů a bungalovů, které jsou vybaveny klimatizací, postelí královské velikosti, rozkládací pohovkou, pracovním prostorem, kabelovou televizí, vysokorychlostním přístupem k internetu, vysoušečem vlasů, bezpečnostní schránkou, varnou konvicí a koupelnou s vanou či sprchou. Pokoje pojmou dva dospělé a dvě děti. Za příplatek je možno využívat minibar.

Naše mínění

Jedná se o jednodušší resort s výbornými podmínkami pro potápění, který je vhodný pro cenově dostupnou, klidnou, rodinnou dovolenou.

Pro děti

Rodiny s dětmi jistě ocení, že jedno dítě do 16 let má pobyt zdarma a že pro nejmenší hosty je připraveno dětské hřiště či dětská menu v restauraci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Maitai Rangiroa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 917 587
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací