Hotel Mandara Resort Mirissa

  Srí Lanka, Hambantota, Mirissa

MANDARA RESORT

    Srí Lanka, Hambantota, Mirissa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Jedná se z velké části o pobytový zájezd. Vydejte se s námi na tento tropický ostrov.. do země, která se rozprostírá na malém uzemí a přitom je plná rozdílnosti... Užijte si sluníčka a překrásného moře situovaného do Indického oceánu. CITY TOUR S OBĚDEM DO MĚSTA COLOMBA V CENĚ ZÁJEZDU - V ANGLICKÉM JAZYCE!!!


SNÍDANĚ!!!

Popis lokace

TANGALLE:

Letovisko „Tangalle“ se nachází necelých 200 km od hlavního města Colombo a 225 km od mezinárodního letiště - Bandaranaike International Airport. Je situováno na jižním cípu ostrova, v romantické zátoce lemované nádhernými plážemi s jemným bílým pískem. Nabízí nespočet hotelů, křišťálově průzračné moře, fantastický podmořský svět, palmy a stále slunečné počasí. Hlavní pláží je Medaketiya Beach, dalšími oblíbenými plážemi jsou Medilla a Pallikaduwa. Jsou vhodné pro milovníky vodních sportů, zejména potápění. Na pobřeží u Tangalle je možné pozorovat želvy, které sem pravidelně přicházejí, aby do písku nakladly svá vejce. Nedaleko se nachází záchranná želví líheň, která je jednou z vyhledávaných turistických atrakcí. Tangalle je poměrně rušné městečko, jehož centru dominuje hodinová věž. Kromě ní zde najdete ještě několik památek a obchůdků se suvenýry. V okolí Tangalle je možné navštívit spoustu zajímavých míst, např. skalní chrám a klášter Mulgirigala, chrám Wewurukannala s největší sochou Buddhy na ostrově (50 m) nebo Národní park Yala.

Popis ubytování

MANDARA RESORT 4****:

Hotel se nachází přímo na pláži v letovisku Mirissa, vzdálený 180 km od mezinárodního letiště - Bandaranaike International Airport. Má celkem 20 klimatizovaných pokojů (8 Deluxe rooms, 4 Mandara rooms, 4 Superior rooms, 4 Semi Penthouses), které jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, mini barem, kabelovou televizí, trezorem, telefonem, vysoušečem vlasů a čajovým/kávovým koutkem. „Deluxe rooms“ disponují Jacuzzi a „Superior rooms“ privátním bazénem.Hotel má bar a restauraci – a la carte, s nabídkou místní a mezinárodní kuchyně. Disponuje venkovním bazénem, dětským bazénem, fitness centrem, Ayurveda Centrem - s typickými procedurami pod dohledem odborného personálu, dále knihovnou, prádelnou, směnárnou, úschovnou zavazadel, službou hlídání dětí, business centrem, půjčovnou aut a room servisem – 24 hodin denně. Nechybí zázemí pro sportovní vyžití, jako je plážový volejbal, badminton, rybaření a ostatní vodní sporty. Wifi je k dispozici zdarma na recepci.

Strava

Kuchyně na Sri Lance nabízí plno gurmánských specialit a lahůdek. Skládá se z ovoce a zeleniny, kokosových ořechů, mořských plodů. Tamní speciality ovlivnily národy, které měly se Srí Lankou co do činění. Byli to Arabové, Indové, Holanďani či Angličané. Vliv jednotlivých kuchyní se dodnes promítá v pokrmech domorodců a tvoří zajímavé směsi chutí. Hlavní vliv má pochopitelně kuchyně indická, v mnoha ohledech jsou obě kuchyně totožné.

Program

1. DEN
odlet z České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
2. DEN (LETIŠTĚ/MIRISA)
Po příletu se setkáte s anglicky hovořícím průvodcem, následuje transfer do hotelu (cca 4 hod.) MANDARA RESORT 4**** v TANGALLE - MIRISE
Ubytování
Volný program
3. DEN- Poslední DEN
Volný program
Možnost fakultativních výletů
POSLEDNÍ DEN
Snídaně v hotelu
Odjezd na letiště
Přílet do České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mandara Resort Mirissa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 990 524
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-mandara-resort-hambantota-sri-lanka-z1990524/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací