Hotel Mangos Jamaica Beach Resort

  Jamajka, Cornwall, Falmouth

Mangos Jamaica Boutique Beach Resort

    Jamajka, Surrey, Falmouth
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Resort pochází z roku 2000. Objekt hostům nabízí celkem 96 pokojů. V komplexu je hotelový sejf a směnárna. Díky internetu, který je k dispozici ve společných prostorách, zůstanou hosté v kontaktu se světem. V prázdninovém areálu se nachází restaurace a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Dále je možné využít lékařskou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou vybavené kingsize manželskou postelí. Pokoje mají ledničku, mini ledničku, telefon a televizi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Resort má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, tenis, plážový volejbal a basketbal. Za poplatek je golf. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například plachtění, jízda na kajaku, šnorchlování a aqua fitness. Za poplatek je pak potápění. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastiku a aerobik. Objekt dále nabízí diskotéku, miniklub a noční klub.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně a obědy. Hosté mají na výběr nealkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mangos Jamaica Beach Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 183
dnes 8–19 h

Lokalita

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací